3 noi bombe sexy care atacă US Open 2018

donn vekic.jpg

Donna Vekic ameninţă să le facă uitate pe bombele sexy care se apropie de finalul carierei
Foto: Instagram

Luni, 27 august, începe la New York, pe arenele de la Flushing Meadows, ultimul turneu de mare şlem din 2018, Openul Statelor Unite.

Nu ne vom referi însă la cine are cele mai mari şanse să câştige trofeul la feminin, ci care dintre fete vor câştiga inimile suporterilor de sex masculin pe parcursul a două săptămâni de tenis dur. Şi ne-am propus să ieşim din "clişeele" Maria Şarapova, Caroline Wozniacki, Eugenie Bouchard sau Dominica Cibulkova şi să ne aplecăm atenţia spre "sirenele" tinere care atacă circuitul în ultima vreme pe toate fronturile. 

Astfel, am descoperit trei bombe care dacă vor fi ajutate şi de rezultatele sportive pot atinge culmile simbolurilor enumerate mai sus şi să le coboare chiar pe acestea de pe soclurile lor.

Donna Vekic este o croată în vârstă de 22 de ani care a reuşit să-l divorţeze pe Stan Wawrinka de soţia cu care avea copii pentru o aventură care încă se consumă. Deocamdată puştoaica n-a rupt gura târgului în circuitul WTA, unde ocupă locul 41, dar e de o frumuseţe răpitoare şi tot timpul atrage lume la meciurile pe care le dispută. Mai mult ca sigur o va face şi de azi încolo şi înţelegem de ce din pozele de mai jos. Cel puţin un tur are şanse să treacă pentru că o întâlneşte pe anonima Claire Liu.

vekic2.jpg

Croata trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste cu elveţianul Stan Wawrinka
Foto: Instagram

donna.jpg

Donna iubeşte marea şi soarele aproape la fel de mult ca tenisul
Foto: Instagram

Camila Giorgi este o italiancă în vârstă de 26 de ani pe care ştim de ceva vreme în circuit, dar în alte ipostaze. Discreta jucătoare, vecină de clasament WTA cu Donna, adică situată pe locul 40, a luat-o razna de când cu Instagramul, pe care vedem mai multe poze cu ea îmbrăcată sexy şi provocator decât cu racheta în mână. E posibil însă s-o pierdem din primul tur pentru că joacă împotriva nemţoaicei Carina Witthöft aşa că urmăriţi-o din start cu atenţie. Merită!

Camila Giorgi Italia US Open.jpg

Italianca are instagramul plin de fotografii gen "matrimoniale" deşi nu pare a fi genul care să aibă nevoie de astfel de moduri de agăţat
Foto: Instagram

Camila Giorgi.jpg

Dacă îi va merge bine, Camila o poate întâlni în turul al patrulea pe Simona Halep
Foto: Instagram

Belinda Bencic închide cercul de trei bombe sexy nou intrate în atenţia publicului datorită aspectului fizic. Elveţianca e o "prospătură" în vârstă de 21 de ani care a intrat deja în top şi în acest moment ocupă locul 38 WTA. Frumoasă foc şi cu un corp de braziliancă dansatoare de Samba, Belinda, nume sugestiv, ameninţă să rupă multe inimi. Deocamdată vrea să rupă nişte adversare la US Open şi va începe cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich.

Belinda Bencic2.jpg

Belinda Bencic este o altă frumuseţe naturală a tenisului mondial şi nu star în ascensiune
Foto: Instagram

Belinda Bencic.jpg

Dacă credea cineva că poţi să ai un asemenea posterior doar stând pe scaun se înşela amarnic. La 21 de ani, Belinda are deja sute de ore petrecute în sla de forţă
Foto: Instagram
Loading...

Citește și