Zile decisive pentru antrenorul Adrian Mihalcea la Dinamo

Ultima actualizare:

    Adrian MihalceaFOTO: Sportpictures.eu
Adrian MihalceaFOTO: Sportpictures.eu

Cu patru înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate, cu un golaveraj de 1-8 și cu ultimul loc în clasament de două etape încoace, soarta antrenorului dinamovist Adrian Mihalcea nu se anunță prea roză. Deja, conform unor surse, doi tehnicieni stau în umbră pentru a-l înlocui.

Ultima înfrângere a venit joi seara, 0-1 la Ovidiu, cu liderul play-out-ului, Viitorul. Golul marcat de Ghiță, în minutul 17, a fost cel care a decis învingătoarea și a afundat parcă mai rău ca oricând formația din Șos. Ștefan cel Mare. Chiar dacă la acest meci echipa lui parcă s-a mișcat ceva mai bine, antrenorul Adrian Mihalcea tot nu a găsit bagheta magică a drumului spre poarta adversă, prima condiție pentru obținerea unei prime victorii în acest play-out. “În a doua repriză, dacă aveam puţin noroc sau inspiraţie puteam înscrie. Din păcate o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. E singurul lucru care mă bucură. Băieţii şi-au dorit. Suntem singura echipă care am stat în izolare şapte zile. Văd că alte echipe n-au stat şi era cazul. Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta. Vom încerca să readucem mentalul băieţilor pe un drum bun. Eu voi rămâne alături de băieţi ca să reuşim să scoatem echipa din zona retrogradării”, a declarat Mihalcea.

Totuși, chiar dacă el e convins că poate scoate la liman corabia în derivă a ”câinilor”, conducătorii clubului încep să se teamă că nu e omul potrivit și caută soluții. Acestea ar putea fi, conform unor surse citate de gsp.ro sau Telekom Sport, Viorel Moldovan, recent plecat de la Chindia, sau Gigi Mulțescu. În vârstă de 68 de ani, fostul jucător dinamovist este poreclit SMURD-ul pentru că mereu este chemat să preia echipe aproape retrogradate și de cele mai multe ori reușește minunea și le salvează. Iar Dinamo este acum exact în starea unui pacient în stare gravă, care mai are la dispoziție nouă ședinte de tratament – a se citi etape – pentru a se salva de la dispariție.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net