Wanda Nara a rupt inimile pe San Siro după eliminarea Interului lui Mauro Icardi din Liga Campionilor

wand-nara-mauro-icardi-inter.jpg

Fostul fotomodel argentinian, Wanda Nara, e devastat de eliminarea echipei soţului său, Mauro Icardi, din Liga Campionilor
foto: EPA

Italienii au pierdut lamentabil duelurile cu englezii în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume: Liga Campionilor. Inter, Wanda Nara şi Mauro Icardi au fost cei mai trişti.

Dacă Napoli n-a făcut faţă pe terenul lui Liverpool, Inter Milano a dat-o rău şi neaşteptat în bară. Nerrazzurii trebuiau să obţină pe San Siro, în faţa lui PSV Eindhoven, echipă deja eliminată, mai mult decât Tottenham la Barcelona. Simplu, la prima vedere, dar complicat pe teren. Olandezii au condus cu 1-0 până în minutul 73, când Mauro Icardi a egalat şi a trecut-o pe Inter peste englezi, care erau conduşi cu 1-0 pe Camp Nou. Lucas Moura a egalat însă în Spania cu cinci minute înainte de final, iar atunci Inter avea nevoie de victorie. N-a venit în ciuda asaltului final la care olandezii au rezistat cu brio, iar San Siro a fost scăldat în lacrimi, cu nevasta lui Icardi, Wanda Nara, rupând inimile tuturor celor de la tribuna oficială.

icardi.jpg

Mauro Icardi şi Wanda Nara sunt căsătoriţi din 2014, dar nu toate le merg ceas la Inter
Foto: Click!
Loading...

Citește și