Vizită de senzaţie primită de Boloni la Anvers. Naţionala jurnaliştilor va asista la un antrenament al belgienilor

st-735x400.jpg

Selecţionata ziariştilor noştri este una dintre cele mai apreciate din Europa, în palmares având şi două titluri olimpice
Foto: Click!

Ziariştii români, care vor participa în cursul acestei săptămâni, la Bruxelles, la cea de a doua ediţie a Jocurilor Mondiale ale Jurnaliştilor, au fost invitaţi de antrenorul Ladislau Boloni la antrenamentul echipei Anvers, pe care acesta o pregăteşte.

Selecţionata de fotbal a jurnaliştilor români, care este sponsorizată de Alexandrion Group, Stanleybet şi Aqua Carpatica, va participa la un turneu la care au mai fost invitate mai multe formaţii, unde evoluează români stabiliți în Belgia. Printre aceste formaţii se numără FC Amicii din Liga Provincială, formaţie ce a promovat recent în P3. 

Anvers este una dintre cele trei echipe din Jupiler League care nu au pierdut în primele şase etape ale sezonului 2018-2019 deşi a jucat deja împotriva granzilor Anderlecht şi FC Brugge. Celelalte două sunt campioana FC Brugge şi Genk, noua echipă a lui Vladimir Screciu.

Loading...

Citește și

  • Peste România a mai trecut o vară în care nu a fost implicată la nivelul înalt al fotbalului şi pentru a nu mai experimenta această suferinţă trebuie să fructificăm de acum la maximum fiecare oportunitate. Prima care ni se iveşte este Liga Naţiunilor, o competiţie mai mult amicală, dar care oferă celor mai bune echipe şi un loc la Europeanul de peste doi ani. Sună bine, dar parcă iar nu ne prinde în cel mai bun moment.

  • Măldărășanu se află pe banca de rezerve a Astrei la meciul cu Voluntari

    Cu toate că au trecut doar 6 etape din Liga 1, mai multe echipe și-au schimbat deja antrenorii. Paradoxal, deși este neînvinsă în această ediție de campionat Astra l-a înlocuit pe Măldărășanu cu Mulțescu. În timp ce campioana CFR Cluj ar putea schimba pentru a doua oară tehnicianul.