Viitorul s-a distrat în Luxemburg. 2-0 pentru trupa lui Hagi, care e cu ambele picioare în turul 2

ianis-hagi-fotbal-viitorul-epa_rps3456.jpg

Ianis Hagi, Fiul “Regelui”, a oferit în meciul de Cupă de la Iaşi o fază care se vede rar spre deloc pe stadioanele lumii
Foto: Sport Pictures

Constănțenii au intrat primii în focurile cupelor europene, dar nu pot spune că a fost cine știe ce.

“Ospătarii” de la Racing, practic doar doi născuți acasă la ei, restul mai mult prin Franța, n-au pus probleme și văzând decorul în care s-a jucat acest meci te întrebi cine le-a dat minge și plase pentru porți. Drăguș a marcat încă din minutul 23, Ianis Hagi a închis orice discuție despre calificare în minutul 82, din penalty, și returul va fi un antrenament ceva mai puțin intens decât cel de aseară. Meci irelevant pentru a ghici nivelul campioanei noastre de anul trecut, dar vor veni teste mai grele și aceste “plimbări prin parc” fac bine la moral. Returul se va juca joi, 19 iulie, la Ovidiu, și întrebarea e doar pe cine mai vor impresarii care mișună pe lângă Viitorul precum corbii pe front.

Loading...
 
 

Citește și

  • Liga 1, dar şi preliminariile cupelor europene, bat la uşă, iar echipele din top sunt departe de a-şi fi definitivat loturile pentru aceste două fronturi. Craiova şi FCSB sunt cele mai în urmă pentru că au vândut mult şi târziu, iar plombele sunt nesatisfăcătoare. E logic să apară şi conflicte, iar Dorin Rotariu e în mijlocul unuia.

  • Naturalizările jucătorilor străini au devenit o adevărată modă în întreaga lume, iar România nu poate sta departe de accest trend.