VIDEO / Înainte de Haka, All Blacks l-au omagiat pe Diego Armando Maradona

cane-sam-noua-zeelanda-gettyimages-1288234291.jpg

Sam Cane a așezat tricoul cu numele lui Maradona la centrul terenului
Sam Cane a așezat tricoul cu numele lui Maradona la centrul terenului
Foto: Guliver / GettyImages

Căpitan al echipei de rugby a Noii Zeelande, Sam Cane a depus un tricou negru cu numele argentinianului la centrul terenului, înaintea meciului cu Argentina (38-0), din Tri Nations

Moment emoționant înaintea partidei disputată în orașul australian Newcastle, în principala competiție rugbystică a emisferei Sudice, Tri Nations. Căpitan al selecționatei All Blacks, Sam Cane s-a îndreptat spre centrul terenului și a așezat acolo un tricou negru cu frunza de ferigă, având pe spate numărul 10 și inscripționat cu numele Maradona. Apoi, sub privirile rugbyștilor argentinieni, neozeelandezii au executat cunoscutul dans maori Haka, cel care i-a făcut faimoși în întreaga lume.  
Gestul  făcut de All Blacks nu este unul întâmplător, Diego Maradona  fiind cunoscut drept un pasionat al sportului cu balonul oval. În 2015, în timpul Cupei Mondiale de rugby din Anglia, de la Leicester, „El Pibe de Oro” a pătruns în vestiarul argentinienilor după victoria în fața reprezentativei Tonga (45-16). Atunci, Maradona a dansat și a cântat alături de „Pume”, care obținuseră calificarea în sferturile de finală ale competiției. 
Învinși (15-25) de argentinieni în etapa precedentă a Tri Nations, neo-zeelandezii și-au luat revanșa impunându-se cu 38-0. În urma acestei victorii, All Blacks au câștigat competiția la care mai participă Australia.   

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1