VIDEO "E de lăudat!" Iuliu Mureşan alimentează "războiul" Rednic - Cadu

Ultima actualizare:

    Iuliu Mureşan
Iuliu Mureşan

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, îi ia apărarea lui Ricardo Cadu în conflictul cu Mircea Rednic, spunând despre fotbalistul portughez că a avut o atitudine de lăudat.

Fostul antrenor al CFR-ului, Mircea Rednic, şi ex-căpitanul ardelenilor, Cadu, se atacă ori de câte ori au ocazia. Cei doi au lucrat împreună în vara trecută, iar "Puriul" a fost dat afară de la echipă după ce l-a eliminat din lot pe portughez.

"Cum a dispărut domnul Cadu, cum s-a schimbat tot. El ţinea echipa pe loc. A trebuit să vină un alt antrenor ca să înţeleagă că ce am spus eu a fost adevărat. Atunci mi-au fost aduşi jucători care au venit doar să se distreze, cum era Djokovic... sau Gabbionetta, care mergea toată noaptea în club. Nu-mi venea să cred cum venea la antrenament. Cred că dormea doar în taxi, în drumul spre antrenament. Erau şi jucători care nu mai făceau faţă, cum erau Sepsi, Hora, Obiora sau Velayos, care nu joacă nici la Mureş. Mă bucur că s-au trezit cei de la CFR şi aceştia au plecat, pentru că la cât s-a investi la Cluj merită ca echipa să lupte la titlu", a spus Mircea Rednic.

Răspunsul dur a venit imediat. "Ce să-i mai zic lui Rednic când am câştigat atâtea trofee la CFR şi am adunat trei prezenţe în Champions League? Rednic să tacă din gură, să fie mai puţin pervers şi mai mult om. Ca antrenor e unul foarte bun, printre cei mai buni cu care am lucrat. Ca om, însă, e zero, nu zero, ci sub-zero! Nu o zic eu, toată lumea zicea asta. Şi cei care au jucat cu el în urmă cu 20-30 de ani l-au poreclit Strâmbul. Credeţi că s-a ales cu porecla asta degeaba? Să tacă din gură şi să fie mai mult om. E un antrenor bun, dar ca om e zero! Cred că mai important e să fii o persoană bună", a reacţionat Cadu.

Vezi AICI părerera lui Iuliu Mureşan despre conflictul Rednic - Cadu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net