Victorie cu noroc pentru România în Lituania, în Liga Națiunilor

maxim_si_keseru_au_colaborat_la_golul_romaniei_din_lituania.jpg

Maxim a marcat golul victoriei Romaniei in Lituania dupa o pasă de la Keseru
Maxim a marcat golul victoriei Romaniei in Lituania dupa o pasă de la Keseru
FOTO: EPA

Naționala României a obținut prima victorie din Liga Națiunilor. ”Tricolorii” s-au impus cu scorul de 2-1 la Vilnius, în fața Lituaniei, la capătul unui meci în care le-a trecut glonțul pe lângă ureche.

Golul victoriei a fost marcat de Maxim, în al treilea minut al prelungirilor, ”neamțul” nostru reușind să înscrie din careu după o pasă excelentă primită de la Keșeru. A fost golul eliberării ”tricolorilor”, care au fost la câteva minute de o mare rușine, după ce gazdele ne egalaseră în minutul 89. Scorul fusese deschis de Chipciu, în minutul 13, care fructificase o fază construită de Țucudean și Mitriță. Din păcate, a fost cam singura ocazie a românilor până la golul victoriei.

Cu această victorie, care a fost dedicată de tricolori fiului fostului dinamovist Cosmin Pașcovici, Denis, decedat ieri după o lungă suferință, la vârsta de doar 14 ani, România se pregătește de o adevărată finală a grupei duminică, la București, contra Serbiei, învingătoare aseară în Muntenegru cu 2-0.

loading...
Loading...

Citește și

  • Dorin Goian, fundaşul naţionalei României, a declarat că şi-ar fi dorit ca meciul cu Serbia să conteze pentru calificarea la turneul final, însă afirmă că echipa porneşte pe un drum nou alături de Răzvan Lucescu şi trebuie privită cu încredere viitoarea campanie.

  • Fundaşul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, va fi căpitanul "tricolorilor" în partida de mâine, contra Insulelor Feroe. Rădoi le ia apărarea colegilor săi, Mutu şi Chivu şi spune că echipa trebuie să dea dovadă de bărbăţie pe teren.