Vezi mesajul emoţionant al lui Burleanu pentru un dinamovist

Ultima actualizare:

    Robert Moldoveanufoto: fcdinamo.ro
Robert Moldoveanufoto: fcdinamo.ro

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este alături de tânărul atacant dinamovist Robert Moldoveanu (16 ani), supus unei intervenţii chirurgicale după accidentarea gravă suferită luna trecută, în primul amical din cantonamentul din Cipru, cu chinezii de la Shijiazhuang.

"Îți scriu știind că nimic nu poate înlocui, în perioadele de pauză, bucuria de a juca fotbal și, pentru un atacant, satisfacția pe care o simte când marchează. Dar îmi doresc foarte mult să știi că suntem alături de tine în tot acest proces de recuperare în urma accidentării, unul pe care mi-l doresc foarte scurt.Am convingerea că dârzenia și puterea pe care le-ai demonstrat în teren, parcurgând atât de repede pașii spre Liga 1 și reprezentativele de juniori, te vor ajuta să revii foarte curând. Fotbalul românesc are nevoie de talentul și inspirația ta prin care să obțină performanțe deosebite pentru suporterii români.Îți doresc sănătate și curaj! Tricoul echipelor naționale te așteaptă!", este mesajul preşedintelui FRF pentru Robert Moldoveanu.De la șapte ani în tricoul alb-roşu, Robert Moldoveanu este unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului din "Ştefan cel Mare", fiind convocat în ultimii ani la toate loturile naţionale de juniori.

Robert Moldoveanu este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat în primele 24 de etape ale Ligii 1 Orange.

Internaționalul de juniori a adunat 58 de minute pentru echipa antrenată de Mircea Rednic în partidele cu ASA Târgu Mureș (0-0) și FC Botoșani (1-1), ambele disputate în deplasare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net