Vestea care ne destabilizează înainte de meciul cu Grecia: "Piţurcă pleacă sigur după joc!"

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Startul preliminariilor pentru Euro 2016, care va avea loc diseară, în Grecia, de la 21:45, a fost învăluit în misterul posibilei plecări a selecţionerului Victor Piţurcă. Deşi acesta a spus răspicat că şansele sunt minime, oamenii de fotbal de renume deţin informaţii că totul nu este decât o diversiune a tehnicianul de a-i menţine pe tricolori motivaţi, când de fapt mutarea lui la arabi e ca şi făcută.

Doi dintre cei care susţin această teorie sunt Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu şi Ilie Dumitrescu, fostul antrenor şi jucător al Stelei. ”Sunt foarte sigur că Pițurcă va pleca de la națională după acest meci cu Grecia. Este o ofertă extrem de bună, nu mai contează clima, zona. Acum, că n-a vrut el să anunțe.... Și Van Gaal a spus că a semnat cu Manchester United înainte de Mondial și apoi a făcut treabă bună cu Olanda acolo, a terminat pe locul trei. Nu-l condamnă nimeni pe Pițurcă dacă va pleca, pentru că există și o clauză în contract ce va fi acoperită, este o sumă importantă. Are nevoie și de o schimbare, probabil”, a declarat Ilie Dumitrescu.

”Pleacă sigur! Federația va recupera și 600.000 de euro din ce a cheltuit cu Pițurcă până acum, deci va fi toată lumea mulțumită”, a dezvăluit şi Dinu Gheorghe, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net