Vasile Turcu: «Mi se pare o mascaradă. S-au găsit câţiva procurori să-şi facă imagine»

Ultima actualizare:

    Vasile Turcu a dispărut din fotbal în urmă cu  aproape un an şi spune  că nu i s-a făcut dor  de “sportul rege” (foto: agerpres)
Vasile Turcu a dispărut din fotbal în urmă cu aproape un an şi spune că nu i s-a făcut dor de “sportul rege” (foto: agerpres)

Vasile Turcu, fost acţionar al clubului Dinamo, consideră că sentinţele în "Dosarul transferurilor" au miză electorală, în perspectiva apropierii alegerilor parlamentare.

"Mi se pare o mascarada pentru Romania. Cunosc si eu ceva din dosar, s-a cautat sa se gaseasca un tap ispasitor. Toata industria, economia e data peste cap. E si an electoral, s-au gasit cativa procurori sa isi faca imagine pe seama celor care au bagat bani in fotbalul romanesc.

Sa spuna clar ce prejudiciu au adus acesti oameni clubului Dinamo? Niciun conducator, de exemplu domnul Borcea, nu putea sa faca nisiun transfer fara aprobarea Consiliului. Care e problema? Unde e frauda?", a declarat Vasile Turcu, potrivit ziare.com.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare pe oamenii de fotbal implicaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti, deciziile putând fi atacate cu recurs.

Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare, Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, Cristi Borcea la 7 ani de închisoare, George Copos la 8 ani de închisoare, Victor Becali la 7 ani de închisoare, Gică Popescu la 3 ani de închisoare, Gigi Neţoiu la 3 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net