Vasile Turcu, condus pe ultimul drum. Preoții au refuzat să-i facă o slujbă creștinească

vasile_turcu.jpg

vasile turcu
Vasile Turcu, înmormântat la un cimitir din Băneasa
Foto: Click!

Duminică, 12 martie, trupul neînsuflețit al lui Vasile Turcu a fost dus la un cimitir din Băneasa, unde urmează să fie înmormântat. El a fost ținut la capela cimitirului „Reînvierea”, dar familia a cerut dicreție, cerând să nu fie oferite informații jurnaliștilor.

Capela unde a fost ținut Vasile Turcu a fost un adevărat loc de pelerinaj, unde apropiați ai omului de afaceri au venit să-i aducă un ultim omagiu.  Înmormântarea sa a stârnit însă numeroase controverse și se pare că preoții reufză până la urmă să-i țină o slujbă creștinească deoarece s-a sinucis.

Familia răposatului fost finanțator de la Dinamo a cerut ca înmormântarea să fie cât mai discretă și a dorit ca medicii și anchetatorii care au investigat cauza morții lui Vasile Turcu să nu ofere informații jurnaliștilor. Vasile Turcu este înmormântat la această oră la un cimitir din Băneasa.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Vasile Turcu a fost depus ieri după-masă la capela cimitirului Reînvierea din București.

  • A vrut să-şi ia viaţa sau cineva a dorit să-l omoare? Asta este întrebarea la care poliţiştii şi procurorii trebuie să răspundă. Şi ar fi bine să o facă cât mai repede, altfel Vasile Turcu nu va fi considerat de Biserică sinucigaş şi va avea parte de o slujbă de înmormântare ca orice alt bun creştin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1