Vasile Miriuţă, confirmat ca antrenor la Dinamo. Iată când va începe

16-sport-miriuta.jpg

Miriuţă introduce disciplina nemţească la CFR

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Vasile Miriuţă va ocupa funcţia de antrenor principal după plecarea la naţională a lui Cosmin Contra, obiectivul acestuia fiind câştigarea campionatului şi a cupei.

“Vasile Miriuţă va fi noul antrenor, începem de joi, ca să nu-l las pe Iulian Mihăescu singur aici. Pentru că dânsul va sta mâine pe bancă. Am hotărât aşa, am vorbit şi cu Vasile Miriuţă şi din respect pentru cei de la Chiajna e mai bine să înceapă treaba de joi. Era puţin ciudat ca ieri să fi antrenat Chiajna şi azi să fie la Dinamo, împotriva lor. De aia am decis ca de joi să intre în pâine şi să pregătească derby-ul cu FCSB. E o coincidenţă, dacă era o altă echipă era totul normal. Mâine pe bancă va sta Iulian Mihăescu, cu Dănciulescu şi cu ceilalţi. Pe listă au fost mai mulţi antrenori, dar am decis că Vasile Miriuţă este cel mai bun şi îi urez baftă şi cât mai multe rezultate pozitive. Jucătorii ştiu ce au de făcut, venim după o perioadă mai dificilă pentru noi în ceea ce priveşte rezultatele. Începem o nouă etapă cu un nou antrenor şi sper să demonstreze toţi că merită să fie titulari. E un test potrivit. Contractul este balabil până în 2019. Trebuie să-i dăm credit, să avem încredere în el că poate să facă treabă bună şi o să vedeţi că o să facă. Obiectivele sunt aceleaşi pe care le-au avut şi ceilalţi. Orice antrenor vine are aceleaşi obiective, campioantul şi toate celelalte. Nu se schimbă obiectivul în funcţie de antrenor, suntem Dinamo Bucureşti”, a declarat Mutu la întâlnirea cu ziariştii.

Oficialul dinamovist a precizat că în alegerea lui Vasile Miriuţă a contat experienţa acestuia: „Am stat de vorbă mai mult de patru ore cu Miriuţă, i-am explicat că erau mai mulţi antrenori, eu nu am nimic personal cu el. Aşa cum nu am avut cu niciunul. Bine, poate cu unul singur, când eram eu fotbalist. Asta ca să fac o glumă. Eu am fost întrebat ce aş vedea eu antrenor dar sunt mai mulţi care luăm decizii la Dinamo. Şi pentru că suntem într-un moment mai dificil am preferat un antrenor cu mai multă experienţă. Sunt convins că Vasile va face treabă bună la Dinamo”.

Loading...

Citește și

  • ASA Târgu-Mureș a învins Steaua și a cucerit astfel Supercupa, primul trofeu din istoria clubului. Meciul de miercuri a fost primul și ultimul pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a vicecampioanei. În locul ”Bursucului”, mureșenii l-au adus pe Vasile Miriuță, cel care speră să-i convingă pe jucători să rămână la echipă, în ciuda problemelor financiare și cele cu DNA-ul.

  • ASA Târgu Mureş a fost foarte aproape de a da lovitura în Franţa.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1