Vânzarea lui Man a stricat prietenia între Gigi Becali și Anamaria Prodan

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Se spune că banii și puterea scot ce e mai urât din om. La Gigi Becali factorul declanșator a fost cel mai mare transfer din istoria Ligii 1. Dennis Man va juca la Parma în următorii 4 ani și jumătate, iar pentru aceasta patronul FCSB va încasa 13 milioane de euro. El urma să semneze contractul în cursul serii de joi.

Golgheterul Ligii 1 a plecat joi la la prânz în Italia, la Parma, dar nu a fost însoțit de impresarul său, ci de cei băgați cu forța în față de omul de afaceri: vărul său, Giovanni Becali și șeful firmei acestuia, Dragoș Sârbu. Asta în timp ce agentul care s-a ocupat de fotbalist toată cariera lui, Anamaria Prodan, citea prin presă ce se petrece. Pentru că, adevărul este că, așa cum am asistat la cel mai mare transfer din istoria Ligii 1, la fel de adevărat este că am văzut cu toții cum se pot păcăli impresarii cu zâmbetul pe buze.

Concret, deși Anamaria Prodan a fost cea care a negociat de mai multe luni cu Parma și a obținut o ofertă oficială din partea clubului, Gigi Becali l-a delegat și pe vărul lui, Giovanni, să vorbească la gruparea italiană ”pe firul scurt”. Date fiind relațiile fostului impresar în Peninsulă, acesta a aflat telefonul patronului formației, americanul Tanner Krause, astfel că cei doi oameni de afaceri au putut negocia direct, fără intermediari. Astfel, Gigi Becali a obținut o ofertă de 13 milioane de euro plus bonusuri, din partea patronului, iar Anamaria Prodan doar de 10, din partea clubului. Românul a luat asta ca un afront personal și a început să o jignească pe soția lui Laurențiu Reghecampf.

”Tot ce s-a făcut, a făcut numai Giovani. Ce a fost până acum, a fost. De azi încolo nu mai vreau să vorbesc cu persoane. Vorbesc cu cine vreau eu. Nu vorbesc despre Ana Maria şi nu o să mai vorbesc niciodată în viaţa mea. Eu nu am vorbit în viaţa mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Afaceri nu fac dacă eşti femeie, <<du-te, mă femeie, nu fac cu tine afaceri!>> Că nu discut cu ele. Eu am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe. Altfel călca pe la mine vreodată? Nicodată. Îţi dau cuvântul de onoare, nu va mai exista niciodată în viaţa mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Dacă o văd, îi dau bună ziua ca pe orice om, dar nu mai discut cu ea în viaţa vieţilor mele. Că nu sunt obligat şi nu vreau să discut cu femei, care-i problema? Eu am greşit. Eu nu lucrez cu femei. Eu am făcut o greşeală din cauză că, fiind nevasta lui Reghe, dar de acum încolo la revedere! Dacă vrei, nu mai vorbesc nici cu tine, Reghe, să fii sănătos! Ce-mi trebuia mie să am eu o relaţie de discuţii cu o femeie? Meseria femeii nu există agent", a declarat Gigi Becali la ProX.

În replică, Anamaria Prodan a spus, la același post de televiziune: ”Sunt dezamăgită şi am un gust amar. Tot ce mi s-a spus s-a adeverit. Zâmbesc când îmi amintesc cum îi luam apărarea lui Gigi Becali şi spuneam că e un om foarte corect. Ceea ce a făcut şi cum a reacţionat arată că este foarte mic. Am înţeles că vrea să-şi bage vărul în acest transfer de disperare, ca nu cumva Ana Maria Prodan să-şi atribuie acest transfer şi lumea să vorbească despre Ana Maria Prodan. L-au obligat tatăl lui Denis Man să-i semneze lui Giovani Becali o hârtie de pe două zile. Jucătorul şi tatăl jucătorului au refuzat să rupă contractul cu mine. L-au ameninţat în toate felurile. E foarte urât ce a făcut. Gigi Becali nu are nimic sfânt în el, totul este o spoială. Domnule Becali, nu sunteţi un om al lui Dumnezeu! Este un om de afaceri care trădează şi care face rău", a afirmat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net