UPDATE Ilie Stan a fost dat afară de la Steaua! Vezi cine i-a luat locul!

Ultima actualizare:

    Ilie Stan
Ilie Stan

Egalul cu Gaz Metan Mediaş, 0-0, a fost fatal pentru Ilie Stan. Antrenorul a fost azi la Palat unde a discutat cu Gigi Becali în privinţa viitorului său la Steaua. În urma şedinţei, s-a luat decizia ca Stan să nu mai continue ca antrenor al roş-albaştrilor.

UPDATE Noul antrenor al Stelei e Mihai Stoichiţă. "A venit, am făcut socotelile, a luat banii şi ne-am despărţit. El mi-a mulţumit că i-am dat şansa. Acum am doar un adversar în faţă, pe CFR. Înainte mă băteam cu 3. Acum putem câştiga titlul. Noi, Dinamo, Rapid şi Vaslui ne batem toţi cu CFR Cluj. Mihai Stoichiţă e noul antrenor. Teja va fi secund. Eu dau afară cum vreau eu, când vreau eu. Ilie mi-a zis că nu mai vrea", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

"Dacă nu mai mergea treaba, am băgat eu vaselină. Pe Reghecampf l-am lăsat să se bată cu duşmanii, el trebuie să se bată cu CFR şi cu Dinamo. El e tot al Stelei, dar nu cum a fost Dorinel Munteanu al CFR-ului aseară", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a declarat, luni seară, după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, că cine a făcut echipa este vinovat pentru acest eşec şi consideră că jucătorii Cristian Tănase şi Raul Rusescu nu trebuiau înlocuiţi.

"Mediaşul este o echipă care ne-a invitat să o batem, dar noi nu am vrut. Tănase şi Rusescu au fost schimbaţi deşi au fost cei mai buni de pe teren. Cine a făcut echipa este vinovat pentru acest eşec", a spus Becali la finalul meciului, după care a mers la vestiare.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net