Universitatea Craiova ține aproape de FCSB și CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Ivan l-a învins pe portarul EșanuFoto: sportpictures.eu
Ivan l-a învins pe portarul EșanuFoto: sportpictures.eu

Oltenii au câștigat și al doilea meci sub comanda antrenorului interimar Dragoș Bon. Andrei Ivan a marcat golul victoriei (1-0) cu FC Dinamo, al doilea în acest campionat după cel de la Iași, cu Poli (3-0).

Seria meciurilor fără victorie este acum departe pentru Craiova. Oltenii au obținut al doilea succes la rând și țin aproape de FCSB și CFR Cluj, echipele cu care se vor lupta pentru titlul de campioni. Deloc întâmplător, Dragoș  Bon a jubilat după partida cu rivala Dinamo:  "A fost o misiune dificilă, pentru că veneam după o serie nedorită, un moment tensionat, dar mă bucur că am dus-o cu bine la capăt şi am reuşit să câştig ambele jocuri. Sper ca acest lucru să fie o descătuşare pentru echipă”, a declarat antrenorul interimar pentru Telekom  Sport, după care a continuat: „Ne dorim să ne batem pentru campionat şi pentru cupă. Victoriile aduc victorii şi linişte".Veteran al echipei din Bănie, Marius Constantin a declarat că Universitatea şi-a dorit neapărat să câştige meciul cu Dinamo: “Vrem să îmbunătăţim jocul cât mai mult şi sperăm ca această victorie să ne descătuşăm. Am jucat de foarte multe ori cu Dinamo, dar pentru mine e un meci ca oricare altul. Mă bucur că sunt bine, că sunt sănătos şi încă pot să joc. Avem o echipă profesionistă pe toate planurile, nutriţie, pregătire fizică... O să joc cât mă simt bine şi cât sunt sănătos”.Fericit pentru victorie a fost și fostul dinamovist Dan Nistor:  “Erau foarte importante aceste trei puncte. Este un meci cu o energie extraordinară. Prima repriză ne-a aparţinut, în a doua ne-am retras, nu ştiu de ce. Glezna e aproape cât capul meu”.De partea cealaltă, antrenorul Ionel Gane s-a declarat nemulţumit de evoluția mijlocaşilor Diego Fabbrini şi Gevaro Nepomuceno: "Jocul a fost unul bun, însă ne-a lipsit finalizarea. Eu cred că am început bine.  Am avut trei situaţii. Gueye dacă reuşea să dea gol intram şi mai bine în joc. Am făcut o singură greşeală şi ei au marcat, după care noi am fost echipa care a controlat şi a dominat jocul. Mă aşteptam mai mult de la Fabbrini, să-mi scoată om din joc, Nepomuceno să-mi aducă mai mult. Ca joc, am stat bine. Am dominat Craiova, o echipă foarte bună. Nu cred că meritam să pierdem", a declarat Gane.Afectat de eșec a fost și Deian Sorescu, care a vorbit şi despre cum sunt afectaţi jucătorii dinamovişti de tot ceea ce s-a întâmplat la club. “Este grea situaţia în sine... Absolut tot ceea ce s-a întâmplat până acum este greu şi cred că se vede. Pur şi simplu mă gândesc la mine şi nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Cu siguranţă dacă vor mai apărea probleme ne vom pune la masă şi vom discuta”, a spus Sorescu la Digi Sport.

Univ. Craiova – FC Dinamo  1-0A marcat: Andrei Ivan (min. 26)Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Nistor (Căpăţână, 76), Mateiu, Cicâldău (Papp, 90) - Cîmpanu  (Mamut, 66), Ivan, Baiaram. Antrenor: Dragoş BonDinamo: Eşanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, Radu - Nepomuceno (Achim, 81), Răuţă, Gol, Fabbrini (Mihaiu,  61) - Nemec, Gueye (Moldoveanu, 73). Antrenor: Ionel GaneCartonaşe galbene: Bancu (min. 23), Ivan (min. 90+3), respectiv Nepomuceno (min. 37), Ehmann (min. 77), Sorescu (min.  90+3)Arbitri: Florin Andrei - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi - Adrian Viorel Cojocaru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net