Universitatea Craiova rămâne în ”coasta” liderului după victoria de la Mediaș

Ultima actualizare:

    Veteranul Gazului, Pleșca, a primit două goluri de la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Veteranul Gazului, Pleșca, a primit două goluri de la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova a învins cu 2-0 la Mediaș, pe Gaz Metan, și s-a apropiat la cinci puncte de ocupantele primelor două locuri din clasament, FCSB și CFR Cluj.

La finalul partidei decise de golurile marcate de Andrei Ivan ’49 şi Alexandru Cicâldău ’60, antrenorul învingătorilor, grecul Marinos Ouzounidis, a declarat: ”Am meritat să câştigăm meciul, deşi n-am început bine, ne-a trebuit puţin timp să ne acomodăm cu terenul. Gaz Metan a avut şi o bară, dar apoi am stăpânit jocul. Nu am putut să facem un joc de calitate pe acest gazon, însă fotbaliştii mei au fost disciplinaţi. Au dat tot ce-au putut, n-aveau cum să joace extraordinar de bine aici. Am luat punctele, asta e cel mai important. Sunt satisfăcut. Mă tot întrebaţi de Koljic, dar nu doar el lipseşte. Acka, Screciu, Ofosu, Bălaşa... Sigur că dau credit jucătorilor care sunt disponibili. Am avea mai multe soluţii cu cei care lipsesc”, a spus Ouzounidis, potrivit Digi Sport, citat de news.ro.

De cealaltă parte, Mihai Teja a declarat că eliminarea lui Chamed, din minutul 79, a contat mult, dar el nu este supărat pe jucător. "Din păcate, nu am putut să rezistăm. Am făcut din nou greşeli individuale şi am luat aceste goluri... atunci când a venit şi cartonaşul roşu, s-a rupt jocul definitiv. Asta e, a fost mai bună Craiova, îi felicit şi noi mergem mai departe. Trebuie să fim încrezători, să mergem mai departe şi să facem ceva ca să ieşim din această stare. Soluţia suntem tot noi, jucătorii şi stafful tehnic. Nu sunt supărat pe Chamed, el nu e vreun bătăuş. Nasser, la nervi... Sigur, atunci când pierzi, nu există nici încredere, un pic de frustrare... nu e uşor. Trebuie să fii puternic psihic să treci peste tot. Trebuie să mergi mai departe, să vină prima victorie, ca să putem să ne descătuşăm”, a afirmat Teja, potrivit Telekom Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net