Universitatea Craiova, eșec acasă cu FC Botoșani. Laurenţiu Reghecampf: „Suntem prea poeţi în 16 metri!”

universitatea-craiova-botosani_rps3239.jpg

FC Botoșani a câștigat din nou pe terenul Universității Craiova
FC Botoșani a câștigat din nou pe terenul Universității Craiova
Foto: sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

CS Universitatea Craiova a pierdut (1-2), duminică, 1 august, pe teren propriu, meciul cu FC Botoşani contând pentru etapa a treia a Ligii 1. A fost al treilea meci la rând fără victorie pentru gruparea din Bănie, după 1-4, cu FCSB, şi 0-0, cu FC Laci, în Conference League.

Gazdele au deschis scorul prin Gustavo (min. 40), care, după o pasă lungă primită de la Mateiu, a pătruns în careu pe partea dreaptă, a driblat un adversar şi a înscris cu un şut la colţul lung, de la circa zece metri. Oaspeții au egalat prin Ongenda (min. 49), cu un şut de la 10-11 metri, după o frumoasă combinaţie colectivă a jucătorilor oaspeţi, iar Enriko Papa (min. 53) a adus victoria cu un șut din foarfecă. 
Afectat de rezultat, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a acuzat jocul defensiv al elevilor săi: "Două reprize total diferite. Am avut o primă repriză foarte bună, în care am controlat jocul şi am marcat. În repriza a doua, intrăm şi avem zece minute foarte slabe, în care adversarul marchează două goluri. Ceea ce n-ar trebui să se întâmple la o echipă de nivelul acesta. Le-am spus jucătorilor după meci că nu am cum să trec cu vederea peste anumite chestii. Nu vreau să fac o analiză acum, dar ştiţi cum este în fotbal, ai ocazii, nu marchezi, iar toată lumea rămâne cu ultima impresie şi aceea e că ai pierdut. Eu zic că am avut şi puţin ghinion, pentru că au fost câteva ocazii în care portarul lor a salvat incredibil. Pe mine nu lucrul acesta mă deranjează foarte tare. Mă deranjează că primim goluri foarte uşor. Golurile la care putem fi mult mai concentraţi. (...) Suntem prea poeţi în 16 metri şi nu ai voie. La primul gol, dacă te duci cu el, trebuie să te poziţionezi să pui piciorul să nu poată să tragă. Noi invităm adversarul să dea gol şi lucrul acesta nu o să se mai întâmple", a declarat Reghecampf pentru Digi Sport.
De partea cealaltă, Marius Croitoru a declarat: "Înainte veneam cu capul plecat şi plecam cu coada între picioare. Am luat bătaie de fiecare dată când am venit aici. Ultimele două meciuri au fost meciuri frumoase, chiar dacă unul s-a desfăşurat pe timp de pandemie, fără suporteri. Acum a fost o atmosferă frumoasă. Îmi felicit băieţii. Este numai meritul lor”, a spus tehnicianul, care a acuzat căldura excesivă în care s-a desfășurat partida. ”Este incredibil şi acum tremur. Îmi este greu să vorbesc. Cred că pentru mine e mai bine, am slăbit vreo două, trei kilograme, dar pentru jucători, la nivelul ăsta, este incredibil. Dar nu cred că putem să comandăm în această perioadă o vreme să ne şi priască”.
Au evoluat următoarele echipe: 
CS Universitatea:
Lazar - Vlădoiu, Bălaşa (Fedele '63), Constantin, Bancu - Vînă (Cîmpanu '53), Nistor, Mateiu (Screciu '53) - Gustavo, Koljici, Baiaram (Ofosu '55). 
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Chindriş, Edjouma - Papa, Ongenda (Patache '90+2), E. Florescu (Fili '85) - M. Roman (Sila '69). 
Antrenor: Marius Croitoru.
Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei. Rezervă: Horia Mladinovici

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul