Un parior a ameninațat-o cu moartea pe Hedvig Lindahl

lindahl-hedvig-gettyimages-1160423201.jpg

Hedvig Lindahl e medaliată cu echipa Suediei la JO și CM
Hedvig Lindahl e medaliată cu echipa Suediei la JO și CM
Foto: Guliver / GettyImages

Portar al echipei de fotbal a Suediei, Hedvig Lindahl (37 de ani) a fost ținta unor amenințări pe Instagram. Autorul acelor mesaje va fi judecat în Florida.

Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din 2019, portarul s-a confruntat cu probleme neașteptate în timpul competiției care s-a desfășurat în Franța. După calificarea echipei Suediei în semifinale, grație victoriei (2-1) cu Germania, Hedvig Lindahl a fost amenințată... Ea a povestit la postul TV suedez SVT că a primit tot felul de mesaje în care i se spunea că va fi omorâtă în somn sau violată. 
Portarul a depus plângere la poliție, iar presupusul autor al mesajelor a fost interogat în SUA, în urmă cu câteva luni. Procurorii au ajuns la concluzia că acest american este un parior înrăit care a mizat sume mari pe victoria Germaniei. Potrivit lequipe.fr, acesta va fi judecat de un tribunal din Florida pentru că a trimis mesaje asemănătoare și altor sportivi.  
Pe lângă clasarea pe locul 3 la CM de anul trecut, Hedvig Lindhal a disputat finala Jocurilor Olimpice de la Rio, în 2016. Campioană a Angliei pe când evolua la Chelsea Londra (2015, 2017), ea este legitimată acum la formația germană VfL Wolsburg.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1