Un fost coleg, dezvăluiri incendiare despre Claudiu Răducanu: "Se gândea să facă nebunii! Nu-i plăcea munca!"

Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu
Claudiu Răducanu

Cornel Cornea, fostul coechiper al lui Răducanu la FC România, a dezvăluit că "Blocnotes" avea în plan de mult timp să se apuce de infracţiuni. Acum, fostul stelist riscă să ajungă după gratii în Mexic fiindcă a fost prins cu carduri clonate şi apoi a încercat să mituiască poliţiştii.

"Până la urmă, ideea pe care a avut-o aici a pus-o în practică. Toata ziua vorbea de astfel de minuni. Că are prieteni şi mai ştiu eu. Se gândea să facă nebunii. Cum e vorba în România: nu-i plăcea la muncă.
El era şi privilegiat, practic nu făcea nimic la muncă. Stătea într-o dubă, se plimbă toată ziua. Nici măcar nu era şofer, stătea în dreapta şi se plimba toată ziua. Căra mobilă, faianţă. Nu cred că i-a plăcut, salariul cât de cât îl mulţumea. Adică 1.600-1.700 de lire cât lua să stai degeaba, cred ca e un salariu foarte bun, mai ales pentru România.
La cât de tâmpit era, da. Şi eu îl ştiu că am jucat opt ani în Liga 1 cu el. Şi ca fotbalist, şi ca om. Ok, avea inimă bună. Creier, să mă scuzaţi, zero barat! El încerca să vândă mai scump ce cumpăra, se tot băga în afaceri.
Chiar nu îmi vine să cred. Şi-a căutat-o. Nu e frumos să vorbesc despre alţii, dar a mai dat ţepe şi pe aici. Concret nu a zis niciodată când era aici, dar avea poveşti"" a povestit Cornea pentru Pro TV.

Loading...
 
 

Citește și