Ultima şansă pentru puştii lui Rădoi în preliminariile pentru Euro Under 21 din 2019

Dennis Man România Under 21.jpg

Naţionala sub 21 de ani a României se va califica la al doilea turneu final din istoria ei, Euro 2019, şi ne va îndulci puţin amarul. Denis Man e unul dintre jucătorii de bază ai tricolorilor mici
FOTO: Sportpictures.eu

Tricolorii mici au avut o primă parte de campanie de calificare la Euro 2019 admirabilă, doar că egalurile cu Portugalia şi Ţara Galilor ne-au cam îndepărtat de obiectiv.

După partida de la Bangor l-am pierdut şi pe selecţionerul Daniel Isăilă, plecat pentru un salariu mai bun în Arabia Saudită, iar ştafeta a fost preluată într-un moment greu de Mirel Rădoi. Acesta are însă o misiune dificilă şi îşi poate rata obiectivul de la primul meci pe banca României U21. Asta pentru că dacă pierde vineri la Paços de Ferreira şi Bosnia câştigă în faţa Elveţiei rămânem pe locul 3, la patru puncte de locul de baraj şi la şase de liderul grupei, cu şanse infime să le mai recuperăm până la final. Man, Moruţan, Coman, Ivan şi Ianis Hagi au demonstrat însă că sunt capabili de minuni şi toată lumea e încrezătoare în puştii lui Mirel Rădoi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1