UEFA l-a confundat pe Răzvan cu Mircea Lucescu

lucescu-razvan-paok-chelsea-liga-europa-epa03.jpg

Forul continental i-a penalizat pe PAOK şi pe antrenorul român al acesteia pentru indisciplina din Liga Europa, dar a făcut o gafă de proporţii
foto: EPA

PAOK Salonic a stat la mâna adversarelor în ultima etapă din faza grupelor Ligii Europa, o victorie a lor cu BATE Borisov nefiind suficientă pentru calificare decât dacă Chelsea câştiga la Videoton.

Pentru a avea un avantaj faţă de unguri, grecii s-au gândit la o bagabonţeală de tip balcanic şi au întârziat intenţionat startul partidei lor cu bieloruşii, astfel încât meciul de la Videoton să se încheie înaintea celui de la Salonic. UEFA n-a gustat strategia şi Corpul de Control, Etică şi Disciplină a decis ieri penalizarea vinovaţilor. Amenda de 20.000 de euro a luat-o pe persoană juridică PAOK, dar funcţionarii de la Nyon au încurcat persoana fizică. Astfel, avertismentul a fost scris pe numele lui Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, nu pe cel al vinovatului real, Răzvan Lucescu, fiul acestuia. Ziarişti au râs de elveţieni şi au concluzionat o dată în plus că greşeli penibile se pot produce şi la case atât de mari.

jnc9nzawjmhhc2g9mjfkzdeynddkotqznda3mda3y2y2owzmy2rjytq3zge.thumb_1.jpg

Aşa arată documentul de pe site-ul UEFA care a stârnit hohote de râs atât în Elveţia, cât şi în Grecia
Foto: Click!
Loading...

Citește și