UEFA a decis: România a câștigat la ”masa verde” meciul cu Norvegia

romania_norvegia.jpg

Meciul România - Norvegia nu s-a mai disputat
Meciul România - Norvegia nu s-a mai disputat
FOTO: Sportpictures.eu

UEFA a decis, miercuri, ca România să câştige la masa verde confruntarea cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care a fost anulată după ce norvegienii nu au putut face deplasarea la Bucureşti, informează news.ro.

Decizia ar fi trebuit să fie luată de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA, dar având în vedere urgenţa situaţiei, preşedintele comisiei a trimis dosarul la Comisia de Apel.

Preşedintele Comisiei de Apel a luat următoarea decizie, potrivit uefa.com: “Declararea meciului dintre România şi Norvegia, din ediţia 2020/2021 a Ligii Naţiunilor, programat la 15 noiembrie 2020, ca fiind cedat de federaţia norvegiană (care astfel pierde meciul cu 0-3) pentru că aceasta este responsabilă de nedisputarea partidei”.

Pe contul său de Twitter, naţionala Norvegiei a anunţat decizia Comisiei de Apel, precizând că federaţia are cinci zile pentru a solicita justificări şi apoi va decide dacă va face sau nu apel.

Pentru că a avut un caz de infectare cu noul coronavirus în lot, reprezentativa Norvegiei nu a fost lăsată de autorităţile norvegiene să facă deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România, programat la sfârşitul săptămânii trecute, în etapa a V-a. Toţi jucătorii şi staff-ul au fost plasaţi în carantină, iar partida a fost anulată de UEFA.

Loading...