Ţucudean a pornit pe urmele lui Ibra

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

George Ţucudean a început deja antrenamentele sub comanda lui Mircea Rednic, dar debutul său oficial va fi amânat pentru săptămâna viitoare.

Deşi este la Liege de doar câteva zile, Ţucudean a avut norocul să găsească liber tricoul care i se potriveşte cel mai bine, cel cu numărul 9.

„Sunt un golgheter, un adevărat număr 9. Să marchez goluri reprezintă motivul pentru care joc. Cu capul, cu piciorul, n-are importanţă", au fost primele vorbe spuse de jucătorul român în tricoul lui Standard, la prezentarea oficială de marţi.

„Modelul meu e Ibrahimovic. Sper să am acelaşi parcurs ca el", a completat „Ţucu-gol". Tot marţi, fostul dinamovist şi-a cunoscut noii colegi la un antrenament ţinut de Mircea Rednic în condiţii de iarnă, pe o ninsoare ca-n poveşti.

Mai mult ca sigur, Ţucudean nu va intra în calculele „Puriului" pentru meciul cu Mons de duminică, ci abia peste o săptămână. Motivul? Ţucudean ar fi venit de la Dinamo cu câteva kilograme în plus, aşa cum susţine Rednic. „Am alergat mult şi, când alergi, trebuie să şi mănânci. Eu trebuia să fiu pregătit pentru campionat abia în martie, dar a venit acest transfer neaşteptat", s-a justificat Ţucudean.

El şi-a văzut deja la lucru viitorii coechipieri etapa trecută, la Bruxelles, în egalul, 2-2, obţinută de Standard cu Anderlecht. El a văzut meciul din tribună, alături de membrii din conducerea clubului. Adrian Cristea a fost doar rezervă în acel meci.

Cristea a jucat tenis de picior

La fel ca Adrian Cristea, care ieri a jucat tenis de picior, George Ţucudean a avut parte şi el de spaţii largi în presa belgiană. „Ţucudean: frumos, bogat şi celebru" a fost cel mai inspirat titlu, dat de jurnaliştii de la Sudpresse. Situaţia financiară a romînului a fost analizată şi de cei de la Le Derniere Heure: „Un Audi R8, un Porsche Panamera şi un Ferrari 458!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net