Trofeul din piscină! Astra a câștigat Supercupa, pe o ploaie torențială

De Amorim a marcat golul victoriei.jpg

De Amorim a marcat golul victoriei
De Amorim a avut un sezon trecut foarte bun la Astra, iar asta l-a făcut interesant pentru Laurențiu Reghecampf și staff-ul vicecampioanei
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Devenit român cu acte în regulă în luna mai, William de Amorim a marcat golul care a adus Supercupa Astrei, după duelul cu CFR Cluj, câștigătoarea Cupei din sezonul trecut. Acesta este al patrulea trofeu pentru campioni, în ultimii doi ani.

Ploaia torențială care a căzut la Cluj pe tot parcursul meciului a schimbat radical tactica celor două echipe. Nu s-a mai putut ține cont de nici o schemă de joc, cu toate că gazonul s-a prezentat decent, având în vedere cantitatea de apă. În aceste condiții, puținii spectatori s-au resemnat cu ideea că nu vor avea parte de o ploaie de goluri. În prima repriză a fost o singură ocazie, la o deviere a lui Fabricio, respinsă de Marc. În partea a doua s-a jucat un fel de fotbal-polo, așa că ocaziile au lipsit cu desăvârșire, unicul șut pe spațiul porții clujenilor (venit în minutul 85) fiind și cel decisiv.

Daum a oferit trofeul. Noul selecționer al României, Cristoph Daum, a urmărit meciul din tribunele Clun Arena, însoțit de președintele FRF, Răzvan Burleanu, dar și de Dorinel Munteanu, cel despre care se spune că ar putea să-i devină secund. Dacă înainte de startul partidei neamțul a mers la vestiare și a discutat câteva minute cu tehnicienii ambelor echipe, la finalul jocului, acesta le-a înmânat câștigătorilor trofeul.

Lung jr., suspect de fractură. Un episod nefericit s-a petrecut în minutul 28 al jocului de la Cluj, atunci când portarul Astrei, Silviu Lun jr și atacantul CFR-ului, Păun, s-au lovit involuntar. Ultimul s-a ales cu capul spart, în timp ce golkeaperul a sângerat abundent în zona nasului și a pometelui. Ambii au continuat partida, dar Silviu Lung jr. a fost înlocuit la pauză.

Loading...

Citește și

  • Sezonul 2016-2017 începe cu meciul în care se dispută, practic, ultimul trofeu al campionatului trecut. Supercupa României se joacă diseară la Cluj, între Astra, campioana, şi CFR, câştigătoarea Cupei României. Ambele au planuri mari şi-şi doresc să debuteze cu un titlu.

  • FRF a anunţat că suspendarea lui Marius Şumudică a fost extinsă de FIFA şi pe plan internaţional. Sancţiunea începe la data de 8 iunie, în timp ce pe plan intern pedeapsa se aplică din prima etapă a sezonului viitor, pe 24 iulie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1