Trofeul Cupei Ligii, oferit pe un site de anunţuri

Ultima actualizare:

Cei de la FCM Bacău, echipă desfiinţată în 2014, au aflat cu uimire că singurul trofeu din vitrina clubului a fost scos la vânzare pe olx.ro.

Un tip, pe nume Andrei, a postat după Crăciun, mai exact la data de 26 decembrie, un anunţ şocant. El vindea pentru suma de 3.350 de euro trofeul Cupei Ligii, cucerit de băcăuani în 1998. Joi (7 ianuarie) mesajul a dispărut, după ce foştii jucători ai moldovenilor s-au sesizat pe reţelele de socializare. „Am ajuns rău tare... Cupa Ligii 1998, prima ediţie, câştigată de FCM Bacău este scoasă la vânzare pe olx”, a scris Radu Ciobanu, cel care a fost liderul echipei.

Procedura de dizolvare a clubului a început în 2014 şi atunci la sediu se aflau toate trofeele, inclusiv cele câştigate de juniori, dar între timp se pare că unele dintre ele au dispărut şi au reapărut „miraculos” pe diferite site-uri de vânzări.

Cupa Ligii s-a înfiinţat în 1998, a fost întreruptă şi reluată în sezonul 2014-2015 şi are doar trei câştigătoare: Bacău, Gloria Bistriţa şi Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net