Trăieşte în teroare

Ultima actualizare:

    Dorin Rotariu (stânga)
Dorin Rotariu (stânga)

Dinamoviştii stau pe un butoi cu pulbere. Conflictul generat de suporteri – nemulţumiţi că Dorin Rotariu a apărut iar alături de Anamaria Prodan, impresarul lui – riscă să degenereze. Fanii „au grijă” să-i trimită jucătorului mesaje de ameninţare pe telefon. Afectată de situaţie este întrega familie Rotariu, iar mama fotbalistului a decis să ia atitudine.

Anamaria Prodan este scânteia care a declanşat scandalul în curtea lui Dinamo. Impresarul a semnat un contract de reprezentare cu Dorin Rotariu, iar în urmă cu aproximativ o lună a fost primul episod al conflictului între fotbalist şi galerie. Lucrurile s-au calmat după câteva zile, însă nu definitiv.

Din contră! În urma unei poze pe care impresarul a postat-o pe un site de socializare - în care apare alături de Dorin Rotariu şi de mama acestuia - suporterii „câinilor" au luat foc!

L-au făcut „praf" pe jucător pentru asocierea cu nevasta antrenorului rivalei de moarte Steaua, l-au ameninţat că-l vor ataca de câte ori vor avea ocazia şi chiar că-i vor rupe picioarele. În tot acest timp, şefii clubului au avut o reacţie deloc categorică vizavi de atacurile galeriei la adresa jucătorului. Mai mult decât atât, antrenorul Flavius Stoican chiar le-a dat dreptate, voalat, fanilor.

„O să am o discuţie şi cu el, dar şi cu ceilalţi jucători, pentru că e important ce fac ei în teren, dar şi în afara lui. E important şi cum se îmbracă, dacă jignesc pe cineva...", a spus Stoican.

Fanii sunt decişi să-l  şicaneze în continuare
Fanii sunt decişi să-l şicaneze în continuare

Mama fotbalistul a luat atituitinde, văzând că nimeni din interiorul clubului nu sare în apărarea copilului ei. „Toată situaţia este clar alimentată. Nu vreau să mă pronunţ de ce se alimentează, cu toate că sunt conştientă cine alimentează şi de ce. Ca mamă, îl rog pe patronul Negoiţă să se gândească la faptul că are un băiat care îşi va lua singur deciziile în viaţă şi nu cred că i-ar conveni ca fiul său să treacă prin ce trece Dorin acum.

Repet, ca părinte, sper să pună capăt cât mai urgent acestei situaţii", a spus Dorina Rotariu, pentru Fanatik, apoi a continuat: "Nu este plăcut să-ţi vezi copilul la televizor tremurând pe un scaun în faţa unei camere TV, nu este plăcut să trăieşti în teroare, dar sper că toate vor trece. Nu ştiu cum se simt suporterii când înjură şi ameninţă. Dar trăim în 2014 când pentru o palmă te duci la închisoare. Cred că s-a creat o situaţie fără precedent căreia trebuie să i se pună punct urgent!".

simeon stalpnicul png

Iosif Rotariu, fostul mare internaţional şi totodată unchiul lui Dorin îi critică pe oficialii „câinilor" pentru că l-au pus la zid pe mijlocaş în loc să-i ia apărarea. Iosif Rotariu nu l-a iertat nici pe Stoican pentru că l-a ţinut pe tuşă pe mijlocaş şi-n plus a anunţat că apartamentul promis de şefi acum o lună şi jumătate i-a fost pus la dispoziţie puştiului abia acum trei săptămâni.

„Totul e amplificat de persoane din anturajul lui Dinamo. Sunt persoane care nu au făcut prea multe pentru club,  mă refer la Cristi Bobar (n.r.-director sportiv) care nici măcar nu ştiu dacă a încălţat ghete de fotbal, iar de Bratu chiar sunt dezamăgit, el a fost elevul meu, a jucat fotbal şi îşi poate da seama ce simţi dacă te înjură un stadion întreg", a povestit Rotariu senior, referindu-se la faptul că oficialii echipei au fost de partea fanilor în conflictul cu Rotariu. Acesta consideră că atitudinea lui Stoican de al ţine rezervă pe nepotul său la meciul cu Chiajna a fost una greşită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net