Toto Tamuz, cel mai tare atacant din Liga a 2-a

toto-tamuz-1.jpg

Toto Tamuz
Toto Tamuz a fost la un moment dat cel mai bun marcator al Petrolului şi una dintre principalele ţinte ale echipelor din campionatele mai puternice
Foto: Răzvan Păsărică

Petrolul l-a readus pe vârful în vârstă de 30 de ani cu 10 selecţii la naţionala Israelului. Al doilea eşalon arată total diferit în acest sezon, multe echipe având în componenţă jucători cu ştate vechi în prima divizie.

Lovitura dată însă ieri de prahoveni e printre cele mai tari ale verii. „Lupii galbeni” au reuşit să-l înregimenteze pentru acest sezon pe atacantul cu dublă cetăţenie, nigeriană şi israeliană, Toto Tamuz, ultima dată la Hapoel Tel Aviv. „Poate că pe mulţi i-a surprins această mutare a noastră, dar am ales să-l recuperăm pe Toto pentru că este un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Ştim ce poate, îi ştim valoarea şi, chiar dacă vine după o perioadă de inactivitate, sunt convins că el nu şi-a spus nici pe departe ultimul cuvânt în fotbal. Are doar 30 de ani şi mizăm pe dorinţa lui de a demonstra asta”, a declarat preşedintele Petrolului, Cristi Vlad. Tamuz a mai jucat în carieră pentru Beitar Ierusalim, Ural şi Hunan Billows, iar la Petrolul a prins 50 de partide între 2014 şi 2016.

loading...
Loading...

Citește și

  • A trecut ceva timp de când o echipă din România n-a mai jucat o a doua manşă în turul 3 preliminar al Ligii Europa cu o asemenea linişte, dar acel 2-0 de la Erevan nu lasă loc de surprize.

  • Trupa din Bundesliga este foarte puternică, dar acel gol din prelungirile partidei tur lasă loc de ceva speranţe. Până la urmă, un 2-0 pentru gazde nu ar fi un miracol chiar atât de mare şi a mai fost văzut pe stadioanele de fotbal din Europa.