Toşca a retrogradat, dar va juca în Liga Europa

tosca-betis-1254946131.jpg

tosca, Betis Sevilla, fani, bruce lee, steaua
Fundaşul român e subiectul unui paradox rar întâlnit în fotbal
Foto: Click!

Alin Toşca trăieşte în această perioadă o senzaţie foarte ciudată, cu dublă intensitate.

Fundaşul a retrogradat cu Benevento de pe ultimul loc al Serie A, dar va juca totuşi în sezonul următor al cupelor europene. Cum e posibil asta? Foarte simplu. Fostul stelist aparţine lui Betis Sevilla, cea care l-a împrumutat italienilor doar pentru acest retur. Din vară, el se va întoarce la spanioli care după victoria cu 2-1 în faţa Malagăi, obţinută luni seara, şi-au asigurat prezenţa în Liga Europa, pentru stagiunea 2018-2019.

Toşca, 26 de ani, a ajuns la Betis în ianuarie 2017 de la FCSB în schimbul unui milion de euro.

Loading...

Citește și

  • sepsi dinamo incidente fani

    Sepsi Sfântu Gheorghe a învins cu scorul de 2-0 pe Dinamo în ultimul meci din etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1 la fotbal. La finalul partidei, fanii dinamoviști au vrut să intre pe teren, fiind opriți de stewarzi cu gazele lacrimogene. Ionel Dînciulescu s-a numărat printre victime.

  • andrei cristea csms iasi

    Asociaţia pentru Psihologia Sportului organizează, în acest an, în patru oraşe ale ţării, un curs de iniţiere şi instruire în psihologia sportului numit “Psihologia performanţei în sport”. Iaşiul este primul oraş în care va fi susţinut acest curs în 2018, în zilele de 5 şi 6 mai, urmând ca până la sfârşitul anului acţiunea să mai aibă loc la Braşov (3-4 noiembrie), Galaţi (17-18 noiembrie) şi Bucureşti (8-9 decembrie).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1