Torje, prima fotografie în tricoul celor de la Dinamo

torje_dinamo.jpg

gabriel torje dinamo
Gabriel Torje a pozat din nou in tricoul lui Dinamo
FOTO: FCDINAMO
Citeste tot despre: 

FC Dinamo București a anunţat prin intermediul site-ului oficial transferul internaționalului român Gabriel Torje la clubul din Ștefan cel Mare.

"Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roșu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european și nu pot uita niciodată că aici am învățat ce înseamnă performanța. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist și aștept cu nerăbdare să joc în Ștefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declarații, echipa este cea mai importantă și toți trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo București!", a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro.
Născut pe 22 noiembrie 1989, Gabriel Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011 și a evoluat în prima parte a acestui sezon în prima ligă a Turciei, la Karabukspor.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a semnat astăzi un contract cu FC Dinamo București valabil până la finalul acestui sezon competițional.

Loading...

Citește și

  • Mijlocaşul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, Gabriel Torje, povesteşte câteva detalii inedite din viaţa sa: ce îi place să mănânce, ce admiră la o femeie, ce personaj de desene animate îndrăgeşte sau de ce îi este frică atunci când se află pe teren.

  • Omul de afaceri bănăţean face senzaţie în capitala Serbiei, unde a venit pentru a vedea meciul naţionalei. Acesta şi-a etalat ultima achiziţie în materie de limuzine, un Rolls Royce Phantom.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1