Torje le-a ţinut piept starurilor Barcelonei

Ultima actualizare:

Piţurcă primeşte numai veşti bune înaintea barajului cu Grecia. Oamenii săi de bază fac senzaţie în competiţiile puternice din Europa. Unul dintre ei e micuţul mijlocaş Gabi Torje. A aflat cu o zi înainte că va fi titular în derby-ul cu "maşinăria" Barcelonei şi nu a dezamăgit, iar cifrele o arată: a recuperat cinci baloane, a tras de două ori la poartă şi pentru a fi stopat a fost faultat de trei ori, Dani Alves şi Messi reuşind doar aşa să-l stopeze.

Mai mult, a fost folosit ca mijlocaş stânga, post diamteral opus faţă de poziţia sa obişnuită în teren, şi s-a luptat direct cu Dani Alves şi Alexis Sanchez, uneori şi cu Messi. A fost apreciat de fani şi presă şi pare că şi-a câştigat locul de titular, mai ales că în faţa Barcelonei a evoluat tot meciul.

Piţurcă are motive de mândrie şi cu Alex Maxim. La Stuttgart, în fiecare etapă, reuşeşte un gol sau o pasă de gol. Aşa s-a întâmplat şi cu Borussia Dortmund, golul şvabilor fiind marcat de Haggui din pasa sa, dar echipa sa a fost învinsă cu 6-1. Oricum, Maxim e un profesionist, i-a cursuri intense de germană pentru a putea comunica perfect cu cei din staff şi le-a transmis deja ziariştilor nemţi ţelul său: "Sunt hotărât să ajung la Mondialul din Brazilia".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net