Toate realizările, inscripţionate pe ghetele lui Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

Pe latul ghetei, sub sigla CR7, sunt gravate şapte numere, 1, 9, 14, 19, 27, 55, 60, care sunt prezente şi în partea exterioară, chiar în simbolului grafic CR7. Ele semnifică realizarile lui Cristiano Ronaldo din sezonul 2011-2012, în cifre, după cum urmează: 1, primul titlu obtinut în Spania, 9, golurile înscrise pentru naţionala Portugaliei, 14, jocurile în tricoul echipei naţionale, 19, primul jucător care a inscris împotriva tuturor celorlalte echipe într-un singur sezon, 27, anii împliniţi în 2012, 55, meciurile jucate în toate competiţiile pentru Real Madrid şi 60, golurile marcate în toate competiţiile pentru madrileni.

"Sezonul trecut a fost unul special pentru mine. Este minunat să pot sărbători aceste realizări şi să primesc o pereche de ghete ca recunoaştere a acestui moment", a dezvăluit Ronaldo.

Pentru fortbalişti este deja o modă şi o competiţie în a-şi grava pe ghetele de joc tot felul de simboluri, cifre sau nume ale persoanelor dragi, astfel încât să fie cât mai originali. Iar rivalitatea din teren dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu putea să nu fie purtată şi în acest plan. Practic, gravarea cifrelor sale din 2011-2012 poate fi considerdat şi un răspuns la faptul că Messi şi-a gravat de curând pe încălţări numele noului său născut, Thiago.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net