Tatăl lui Bulut, jucător al Galatei, ucis în atentatul de la Ankara

Ultima actualizare:

    Umut Bulutfoto: arhivă personală
Umut Bulutfoto: arhivă personală

Galatasaray Istanbul a anunțat prin intermediul site-ului oficial că tatăl atacantului Umut Bulut şi-a pierdut viaţa în atacul terorist care a avut loc la Ankara.

"Am aflat cu durere că tatăl lui Umut Bulut a fost una dintre persoanele care și-au pierdut viața în atentatul terorist. Clubul și jucătorii îi transmit condoleanțe lui Umut Bulut și familei sale. Durerea este foarte mare." se arată într-un comunicat al clubului, postat pe site-ul oficial, galatasary.org.

Umut Bulut, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la Galatasaray în 2012, de la gruparea franceză Toulouse. În cele 3 sezoane la Istanbul a marcat 30 de goluri în 107 meciuri.

Duminică seara, în capitala Turciei, Ankara, şi-au pierdut viaţa 37 de persoane, iar alte 70 au ajuns cu răni grave la spital în urma unui atac cu o mașină capcană, într-o zonă unde se află mai multe clădiri guvernamentale.

Tatăl lui Bulut se întorcea de la meciul celor de la Galatasaray cu Genclerbirligi, 1-1, meci în care atacantul Bogdan Stancu a marcat din penalty.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net