Tamaş, amendat şi suspendat!

tamas.jpg

Gabi Tamaş
Citeste tot despre: 

Gabi Tamaş va afla astăzi câte etape va sta pe tuşă, în urma deciziei Comisiei de Disciplină, el fiind eliminat la meciul dintre Viitorul şi Steaua. Oricum, cei din Ghencea au hotărât ca fundaşul să fie amendat cu zece la sută din salariu.

Conform GSP, amenda va fi de 1.500 de euro, Tamaş fiind recidivist, suma însemnând zece la sută din salariul său lunar.

În minutul 17 al meciului cu Viitorul, el a primit direct cartonaşul roşu, după ce l-a faultat pe Florin Purece la mijlocul terenului.

Tamaş şi-a lăsat echipa cu un om mai puţin şi-n jocul cu Astra, din decembrie 2016, dar şi-n partida cu Villarreal, din Liga Europa.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Gabi Tamaş e recunoscut pentru escapadele sale bahice, iar în iarnă era să rămână fără contract. Ar fi fost a doua oară când apărătorul s-ar fi despărţit de roş-albaştri din cauza problemelor cu alcoolul.

  • tamas

    Fundaşul Stelei, Gabi Tamaş, recunoscut pentru escapadele bahice şi-a personalizat apărătorile de joc cu imaginea unor branduri de băuturi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1