Susici: "Ideal ar fi să câştigăm la Bucureşti, dar e bun şi un punct"

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat, luni, că pentru echipa sa ar fi ideal să câştige meciul cu reprezentativa României, dar a precizat că este bun şi un rezultat de egalitate, informează cotidianul Dnevni List.

"Românii sunt într-o criză adâncă, dar pentru noi poate fi o sabie cu dublu tăiş, nu trebuie în niciun caz să fim relaxaţi. Echipa României va fi foarte motivată şi periculoasă. La Bucureşti, în niciun caz nu trebuie să fim, şi sigur nu vom fi, lipsiţi de forţă cum a fost Manchester United în faţa Barcelonei, în finala Ligii Campionilor. Ideal ar fi să câştigăm la Bucureşti, dar e bun şi un punct, cu condiţia să batem apoi Albania. Vom vedea dacă e mai inteligent să atacăm din start, ca la Zenica, sau să aşteptăm greşelile adversarului. Pentru un rezultat bun cu România va trebui să marcăm cel puţin un gol. Românii au o ultimă şansă de a reintra în joc şi vor da totul să învingă. Nouă ne-ar fi bună şi o remiză, dar ar fi mai uşor de obţinut dacă am înscrie. Sigur, ne-am dori victoria, ar fi scenariul ideal", a spus Susici.

Tehnicianul bosniac a afirmat că echipa sa va trebui să fie concentrată până în minutul 90. "E un lucru bun că nu-l vom mai avea adversar pe Chivu, care era liderul echipei. Oricum, nu trebuie să ne uităm la problemele lor, ci la evoluţia noastră", a comentat el.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1