Supercupă cu iz de răzbunare

18-sport-gettyimages-687123236.jpg

La cârma lui Manchester United, Jose Mourinho vrea un nou trofeu continental contra «galacticilor» de la Real, club care l-a dezamăgit în trecut
Foto: Gettyimages

Suntem în perioada Supercupelor în fotbalul mare, iar cea mai importantă dintre ele pune faţă în faţă câştigătoarea Ligii Campionilor şi câştigătoarea Ligii Europa. Meciul Real – United e unul “special”, în primul rând pentru Mourinho.

Macedonia arde în această perioadă atât la propriu (la temperaturi de 40 de grade), cât şi la figurat, capitala Skopje urmând să găzduiască în această seară o super-finală între două echipe uriaşe. Real Madrid şi Manchester United au fost laureatele Ligii Campionilor, respectiv Ligii Europa, în sezonul trecut, iar astăzi îşi dispută Supercupa Europei.

Pentru tehnicianul lui United, celebrul Jose Mourinho, e o ocazie unică de a-şi înfrunta fosta echipă într-un meci cu o miză deosebită. Portughezul are şi câteva poliţe de plătit celor de la Real, din perioada (2010-2013) în care a activat pe “Bernabeu”.

 

Ronaldo e în lot, dar nu joacă

“Eu n-am fost fericit la Madrid, a trebuit să-i rog să mă lase să plec. Nu eram mulţumit cu viaţa din Spania şi voiam să revin în Anglia, la Chelsea”, a dezvăluit Jose Mourinho într-un recent interviu. Şi Cristiano Ronaldo va trăi emoţii speciale la Supercupa de astăzi, împotriva formaţiei la care s-a afirmat (2003-2009) şi de unde a plecat la Real. Starul portughez are însă şanse minime să intre pe teren contra lui Manchester United. Ronaldo a fost inclus de Zinedine Zidane în lotul deplasat la Skopje, dar cel mai probabil va fi menajat din cauza faptului că nu are decât câteva zile de antrenamente alături de colegi.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1