Şumudică şi Meme, ceartă ca-n mahala

Ultima actualizare:

    Antrenorul giurgiuvenilor şi directorul sportiv al celor din Ghencea s-au duelat în declaraţii suburbane
Antrenorul giurgiuvenilor şi directorul sportiv al celor din Ghencea s-au duelat în declaraţii suburbane

Marius Şumudică şi Mihai Stoica încearcă fiecare să-şi apere interesele echipei, dar metoda aleasă a dus la luarea în derâdere a stilului vestimentar sau la aluzii privind viaţa de puşcăriaş şi a orientării sexuale ale stelistului.

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, nu ratează nici o ocazie de a-i „înţepa” pe stelişti, cel mai nou pe listă fiind Nicuşor Stanciu, antrenorul enervându-se că mijlocaşul nu e suspendat pentru gesturile obscene făcute la meciul cu Pandurii. „Îi transmit să ne lase jucătorii în pace, să ironizeze pe altcineva, că la mintea lui astea sunt ironii. E antipatic. E caricatural. Nu te uiţi în oglindă? Te îmbraci pe întuneric? Că şi aşa făcea glume pe seama altora la acest capitol”, a fost mesajul directorului sportiv al roş-albaştrilor, Stoica.

De aici, Şumudică s-a dezlănţuit la adresa oficialului advers. „Oricum m-aş îmbrăca, niciodată nu am făcut-o în dungi. El a avut tricouri în dungi în ultima vreme şi a fost tâmplar. Ferească Dumnezeu! Ăsta-i răspunsul pentru domnul...sau doamna, că unii în ultimul timp unii îi zic Mimi, alţii Miţa, nu ştiu de ce”, a spus antrenorul, aluzie la faptul că stelistul a ieşit recent din închisoare după ce şi-a ispăşit pedeapsa din „Dosarul Transferurilor”. Imediat, a venit şi replica stelistului, publicată pe pagina sa de facebook: „Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreţine o polemică interesantă. M-am înşelat. Prea prost. Prea de la ţară”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net