Şumudică: "MM sau Miţa se îmbracă în dungi”! Răspunsul: „E prea prost”

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Arhiva Click!
Marius ŞumudicăFoto: Arhiva Click!

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, şi oficialul stelist Mihai Stoica se află într-un război al declaraţilor. Cele două echipe sunt principalele candidate în lupta la titlu.

"Eu nici nu știu ce declarații a avut, mi-a transmis cineva. Nu am avut semnal la telefon ca să citesc ce declarații a făcut despre mine. El e coleric, la fel ca și mine, în momentul în care este atacat, asta este meseria dânsului să apere clubul respectiv.

Eu, indiferent dacă mă îmbrac pe întuneric nu-mi iau niciodată un tricou în dungi. El a avut, săracul, tricouri în dungi în ultima perioadă. Și chiar dacă se poartă alb și negru, nu se poartă în dungi, să fie atent.

Eu îmi doresc să termin fotbalul și să nu fiu în dungi, atât îmi doresc să-i spun domnului Mihai Stoica. Mă voi întâlni cu el, sunt un tip care ține la glume. E adevărat că nu arăt foarte bine, am puțin bagaj, am lucrurile mai lungi, dar asta este nu mă supăr, nu trebuie să se supere nici ei.

Îmi pare bine că intrăm într-un astfel de război, mie-mi place să mă războiesc așa , am pornit unele războaie și sunt pregătit să le duc cu domnul MM sau Meme sau Mimi cum i s-a spus în ultimul timp. În ultimul timp i se spune Mimi sau Mița, nu știu de ce”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Mihai Stoica a răspuns pe facebook: "N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul adițional Istrate, care n-a văzut faultul asupra lui Popa la Pandurii-Steaua)...în rest toate bune.

P.S.Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreține o polemică interesantă. M-am înșelat. Prea prost. Prea de la țară".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net