Şumudică i-a făcut pe turci rapidişti

sumudica.jpg

Tehnicianul a văzut meciul din Liga a IV-a în cantonamentul lui Kayseri, iar jucătorii de acolo s-au îndrăgostit de giuleşteni
Foto Click!

Derby-ul din Liga a IV-a dintre Rapid şi Steaua a reaprins orgoliile în multe simboluri vişinii, iar Marius Şumudică şi Cristi Săpunaru, aflaţi la mii de kilometri distanţă, s-au transformat în misionari ai Giuleştiului.

„Am transformat echipa Kayseri în suporterii Rapidului. William de Amorim știe să cânte bine imnul. Le mulțumesc jucătorilor care au câștigat. Păcat de ce s-a întâmplat în tribune, a fost un spectacol stricat. Le mulțumesc jucătorilor care au câștigat. Păcat de ce s-a întâmplat în tribune, a fost un spectacol stricat. Au fost evenimente reprobabile. Au intrat peste femei, copii, ăsta e gradul de cultură în momentul de față și aici ajungem. Au fost de vină huliganii, dar și firma de securitate. Erau femei îmbrăcate în stewarzi, ca la farmacie. E strigător la cer să nu poți să îți asiguri securitatea.

Când l-am lăudat pe Erdogan, ce am pățit, s-a spus că îi fac propagandă... Ce a făcut Erdogan în Turcia nu cred că o să facă zeci de președinți în România. Eu am adus-o pe soția mea la meci, nu am putut să îi iau bilet și i s-a făcut o legitimatie, cu poză, cu locul respectiv și dacă faci ceva te saltă imediat, sunt sisteme de supraveghere video și nu poți face nimic. Aici nu poți să sari gardul, să cadă o femeie... Noi ne tot ascundem, de ce nu vin oameni pe stadion. Nu vin pentru că sunt suporteri pe stadion. Uitați-vă la Craiova, acolo vin oameni și sunt foarte liniștiți, își încurajează echipa și nu provoacă incidente. Eu nu am văzut în viața mea să intri pe teren și să provoci. Mai aveau un pic și se băteau în teren! Nu-i normal. 

Eu nu stau să acuz acum peluza celor de la Steaua sau de la Rapid. Trebuia să îi rupă cu bătaia, să simtă. Dacă sunt smardoi, să se ducă să se bată pe câmp, ca niște câini de luptă, care se mușcă între ei. Dacă ai venit la meci, cântă, încurajează-ți echipa! Ei au intrat cu zeci de petarde”, a declarat tehnicianul turcilor după meciul de sâmbătă.

Loading...

Citește și

  • Trei dintre cele mai tari campionate ale Europei şi-au stabilit câştigătoarele la finalul săptămânii trecute.

  • Ardelenii s-au revanşat după gafa cu Astra Giurgiu şi au câştigat la Ovidiu pe un teren mult mai greu. A fost o partidă specială între echipele antrenate de doi foşti mari internaţionali, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi, fiecare cu câte un titlul de campion al României în palmares, din postura de tehnicieni. Duminică a ieşit bine însă doar pentru “Bursuc”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1