Stomacul îl supără pe Diego Maradona

Ultima actualizare:

    Mașina cu care Maradona a mers la clinică a fost înconjurată de ziariștiFoto: EPA
Mașina cu care Maradona a mers la clinică a fost înconjurată de ziariștiFoto: EPA

Argentinianul Diego Armando Maradona a suferit o intervenție chirurgicală și rămâne internat într-un spital din Olivos, în apropiere de Buenos Aires

Cunoscut pentru temperamentul său volcanic, Diego Maradona (58 de ani) a aflat, la un control medical efectuat în 4 ianuarie, că are o hemoragie internă stomacală. Tocmai pentru a stopa sângerarea, argentinianul a fost operat sâmbătă. Intervenția chirurgicală nu a fost una complicată, iar antrenorul a trecut cu bine de ea. “Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect!”, a scris pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla. Un mesaj asemănător a postat și fiica sa, Dalma. 

A leșinat în lojă la CM

Nu este pentru prima dată când sud-americanul ajunge pe mâna medicilor. În 2004, el a acuzat probleme cardiace şi respiratorii care au fost puse pe seama consumului de cocaină… Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina. Un am mai apoi, el a fost supus unei operaţii de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească… În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.Fostul jucător de la Napoli a apelat ultima oară la asistență medical vara trecută, în timpul Campionatului Mondial din Rusia. Prezent într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria, Maradona a leșinat. Acuzând dureri la genunchi, el a avut și probleme de deplasare în ultimele luni, folosindu-se de cârje. În acest moment, Diego Maradona este președinte al echipei de fotbal Dinamo Brest (Belarus) și antrenor principal al formației Dorados de Sinaloa, cu care a fost foarte aproape să promoveze în prima ligă din Mexic, toamna trecută. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net