Stoican, cu familia la petrecere

Ultima actualizare:

    Familia Stoican (foto: fcdinamo.ro / Octavian Cocoloş)
Familia Stoican (foto: fcdinamo.ro / Octavian Cocoloş)

Antrenorul Flavius Stoican a fost însoţit la serbarea de aseară a roş-albilor de soţie şi copil, Măriuca, respectiv Lorena.

Tehnicianul dinamovist Flavius Stoican (37 de ani) a cunoscut-o pe Măriuca pe vremea când ambii erau la liceul cu profil sportiv din Turnu Severin, s-au împrietenit în clasa a lX-a şi de atunci au rămas împreună, căsătorindu-se în 1998. Cei doi au o fata, Lorena (15 ani), care practică handbalul.

"Nu pot spune cu precizie câte puncte vom face în primele trei etape, dar ne vom lupta pentru toate. Cel puţin în prima etapă vom avea un joc greu, deşi plecăm ca favoriţi. În al doilea meci vom întâlni Steaua, o partidă deschisă oricărui rezultat, un meci destul de greu, împotriva celui mai dificil adversar din campionat. Nu am o motivaţie specială, îmi vine pe moment, dar la un asmenea meci nu voi avea nevoie de niciun filmuleţ să-i motivez pe jucători. Presiune oricum va fi, important e să vedem cum vom face noi faţă. Şi sunt convins că vom face. Steaua va juca în Ghencea şi are un public care pune presiune. Trebuie să demonstrăm că avem mentalitate, că avem valoare. Sunt convins, chiar dacă ei pleacă favoriţi, că vor avea un meci dificil. Mi-aş dori să fie cât mai mulţi suporteri dinamovişti la acest meci, chiar dacă vor fi mai puţini decât stelişti sunt sigur că vor face o atmosferă frumoasă. Vom juca şi pentru cei de acasă, vor vedea din partea noastră foarte multă muncă", a spus Stoican înainte de a servi masa şi a ciocni un pahar cu elevii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net