Steliştii vor avea biserică, şcoală şi fermă bio la baza din Berceni. 1 milion € costă doar aparatele!

646x404.jpg

Budescu şi compania vor mânca în curând doar alimente proaspete produse de ferma bio a lui Becali de lângă baza de antrenament. Având în vedere pasiunea patronului, probabil preparatele din oaie vor fi la ordinea zilei
Foto Click!

Gigi Becali vorbeşte mult, dar şi face! Iar baza de pregătire din sudul Capitalei e aproape gata şi va avea toate facilităţile posibile!

Poate unele chiar de prisos, cum ar fi biserica proprie, peste care putean să sară având în vedere că oricum erau trei pe o rază de câţiva kilometri. ”Am început proiectul. Am investit două, trei milioane de euro, pe care le-am pierdut din cauza crizei, a trebuit să mă restrâng. Acum, cel puțin pentru mine, nu mai e criză și fac acest proiect. Am acontat anumite proceduri pe care le fac echipele mari. Aici mă refer la proceduri medicale, de antrenament, de creștere a potenței fizice, de alergare. Aparaturi care mă costă numai acum un milion de euro. Am plătit deja avansul. Școala o fac acolo, îi țin ca la armată, le fac și biserică acolo. Mănâncă numai bio, ouă bio, lapte bio, carne bio. Fac și o făbricuță de mezeluri acolo, le dau și acasă când pleacă, să mănânce bio. Au toate aparaturile medicale, totul e acolo. Asta fac, un orășel. Ca să te poți bate cu ei (n.r. cu cluburile mari ale Europei), trebuie să faci din punct de vedere medical și al sănătății ceva cel puțin la nivelul lor. Dacă nu faci asta din punct de vedere al alimentației și al medicinei, nu ai cum să te atingi de ei", a declarat Becali la Digi Matinal.

Loading...

Citește și

  • Şeful critică de când lumea, iar asta nu se va schimba niciodată! Gigi Becali investeşte în fotbal bani grei şi pentru asta e logic să vrea rezultate, iar când ele nu vin, să găsească vinovaţi. De foarte multe ori el a exagerat însă şi şi-a distrus jucătorii psihic după sistemul bătăii date vacii fără să te gândeşti că mai ai nevoie de laptele ei şi mâine. Bine că unii sunt imnuni, pentru că ar fi fost un dezastru pentru FCSB.

  • Nicolae Stanciu a fost vândut de către FCSB la Anderlecht în vara trecută. Suma transferului a ajuns la zece milioane de euro, calculând şi restul de bani plătiţi acum de către belgieni, dar jucătorul costă în prezent în jur de cinci milioane de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1