Steliştii se reunesc în «vechea» formulă

Ultima actualizare:

Jucătorii se vor prezenta azi la vizita medicală, după care vor pleca direct într-un minicantonament la Izvorani, acolo unde se va pune accent pe antrenamente fizice, menite să-i readucă în formă pe fotbalişti după perioada sărbătorilor.

Apoi, steliştii vor pleca în primul stagiu din străinătate, în Spania, la Marbella. Reghe îşi va lăsa jucătorii „să respire" o zi, la întoarcerea în ţară, la 25 ianuarie, după care se va pleca în al doilea cantonament, în Antalya, de unde se va pleca la 8 februarie direct în Olanda, pentru a putea urmări „pe viu" adversara din „16"-imile Ligii Europa.

Dacă programul de pregătire, presărat şi cu amicale de primă mână, pare fără cusur, Reghecampf are o altă nemulţumire. Antrenorul Stelei îi ceruse special patronului Gigi Becali ca toate transferurile din această iarnă să fie făcute până la data reunirii ca să se poată baza pe jucători încă de la începutul perioadei de pregătire pentru a se acomoda cu noii colegi şi a fi la acelaşi nivel fizic cu restul lotului.

„Am discutat şi cu patronul şi i-am spus şi lui că e esenţial ca la data de 7 ianuarie, atunci când ne vom reuni, să-i am pe absolut toţi sub comandă! Până atunci trebuie rezolvate toate achiziţiile pe care ni le dorim, deoarece, dacă le vom face ulterior, nu mai au aceeaşi importanţă. Orice zi de întârziere contează", declarase antrenorul Stelei la finalul primei părţi a campionatului.

După „cea mai tare campanie de transferuri din ultimii ani", aşa cum era anunţată de Gigi Becali, Reghe va avea la reunire un singur jucător nou pe care se poate baza în retur: Gabriel Iancu, de la Viitorul. Năstăsie şi Lupu vor reveni după împrumuturile de la „U" Cluj, dar cel mai probabil vor fi direcţionaţi la alte echipe, iar Tatu, care a semnat un nou contract, n-a mai jucat de opt luni după ce s-a accidentat în primăvară şi nu se ştie când şi-ar putea relua antrenamentele sută la sută.

În rest, toate ţintele au fost ratate. Nici măcar postul de fundaş dreapta, pentru care Reghecampf nu avea la dispoziţie niciun jucător la „dubla" cu Ajax, Georgievski fiind accidentat, nu s-a reuşit aducerea niciunui jucător. S-a tratat cu Milanov (Vaslui) şi Kontoes (AEK Atena), dar ambii au refuzat pentru că li s-a oferit prea puţini bani, astfel că, cel mai probabil, Chipciu va fi din nou „sacrificat" să joace pe această poziţie.

Agentul FIFA, Victor Becali, a divulgat cât câştigă jucătorii Stelei şi totodată a anunţat că lui Rusescu şi Gardoş le-au fost mărite salariile. "La Steaua se menţine echilibrul la nivelul jucătorilor. Rusescu care avea 7.000 de euro lunar, primeşte acum 10.000 de euro, iar Gardoş lua 5.000 şi câştigă în prezent dublu", a explicat Becali. La Steaua niciun jucător nu are o leafă mai mare de 10.000 de euro lunar, plafonul impus de Gigi Becali.

Reunire: astăzi

Cantonamente: 8-10 ianuarie (Izvorani); 10 ianuarie - 24 ianuarie (Malaga, Spania); 28 ianuarie - 8 februarie (Antalya, Turcia)Amicale: Celtic (15 ianuarie), Basel (18 ianuarie), Ferencvaros (21 ianuarie), Dinamo Kiev (23 ianuarie)Veniri: G. Iancu (Viitorul), Tatu (liber de contract), Năstăsie, Lupu („U" Cluj).Plecări: Machado (destinaţie necunoscută)

R. Duarte    RapidTeixeira    RapidMaxim    PanduriiMilanov    FC VasluiKontoes    AEK AtenaBokila    PetrolulTembo    Astra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net