Steliştii pot lua 30.000 € dacă elimină pe Ajax!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Întâlnirile cu Ajax de la mijlocul lunii februarie le pot aduce steliştilor o primă colosală, aproximativ 30.000 de euro de jucător, cam cât au strâns până acum din bonusuri în întreg sezonul.

Deşi a mai rămas mai mult de-o lună până la ora primului meci cu Ajax (14 februarie, la Amsterdam), Gigi Becali a intrat deja în febra confruntării cu super-gruparea olandeză. Pentru a forţa calificarea în optimile Europa League, patronul Stelei încearcă să-i motiveze cât mai bine pe fotbaliştii lui Reghecampf. Bineînţeles, principala armă a lui Becali o reprezintă banii.

Dacă bat pe Ajax în ambele partide, fiecare jucător va primi 30.000 de euro. Câte 10.000 pentru fiecare succes plus încă 10.000 pentru calificare", a spus finanţatorul roş-albaştrilor la GSP TV.

Mai mult, Becali i-a asigurat pe Rusescu şi compania că premiul de 10.000 de euro la victorie rămâne valabil chiar şi în cazul unei necalificări. Bonusul maxim pe care îl pot încasa steliştii (30.000 de euro) după cele două meciuri cu Ajax este puţin mai mic decât toate primele date de Gigi Becali în stagiunea 2012-2013 (40.000 de euro).

I-a făcut echipa lui Reghe

Gigi Becali n-a rezistat şi s-a băgat din nou în problemele tactice, oferindu-i lui Reghecampf soluţii pentru postul de fundaş dreapta. „După mine, joc cu Chipciu fundaş dreapta.

E prea bun! Pentru Reghecampf e o soluţie şi Chiricheş, dar pentru mine nu", a precizat el. Iată cum ar trebui să arate 11-le Stelei la Amsterdam, conform lui Becali: Tătăruşanu - Chipciu, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Rusescu, M. Costea - Nikolic.

Olandezii s-au aventurat prin favelele braziliene

Cu câteva zile înainte de reluarea sezonului oficial (la 20 ianuarie, Ajax va juca derby-ul de tradiţie cu Feyenoord), „lăncierii" se află în vizită de lucru în Brazilia. Pe lângă antrenamente, antrenorul Frank de Boer a pregătit şi câteva şedinţe de relaxare. Astfel, după ce zilele trecute au profitat de plajele însorite din Rio de Janeiro, delectându-şi ochii cu frumuseţile locale, olandezii au vrut neapărat să cunoască şi partea mai puţin estetică a Braziliei.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mai exact, lotul lui Ajax a făcut o excursie la periferia oraşului, într-una din celebrele favele, acolo unde sărăcia e la tot pasul. Plimbându-se pe străzile pietruite înconjurate de case de piatră extrem de modeste, adversarii Stelei şi-au dat seama de ce majoritatea brazilienilor preferă să se facă fotbalişti şi să scape în acest mod de greutăţile vieţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net