Steliştii mai trebuie să aştepte transferurile bombă ale lui Becali. Vezi când a promis conducerea întăriri!

mirel_radoi_la_steaua.jpg

mirel radoi la steaua
Mirel Rădoi
Foto Click!

Steaua s-a reunit repede pentru că într-o lună începe campionatul şi are meciuri în preliminariile Ligii Campionilor.

Cu mulţi plecaţi de la echipă în această vară, suporterii aşteptau întăriri urgente. S-au făcut liste, s-au vehiculat nume, dar cu pixul n-a dat nimeni. Se pare că Gigi Becali se zgârceşte şi încearcă să-şi facă o echipă de Liga Campionilor cu minimum de investiţii, iar jucătorii doriţi refuză să semneze în condiţiile low-cost propuse. Helmuth Duckadam a declarat că sunt probleme cu negocierile şi a dezvăluit momentul când Steaua va primi întăririle dorite. "Trebuie să avem răbdare, eu cred că pînă se întoarce echipa de la Săcele, o mare parte din transferuri se vor rezolva. Mergem înainte", a declarat preşedintele de onoare al Stelei la sport.ro.

Al doilea cantonament al verii va avea loc în perioada 22 iunie - 4 iulie, în localitatea Werfenweng, regiunea Tirol, din Austria. Până acum n-au fost fixate partide amicale.

Lotul Stelei din primul cantonament, care va avea loc în perioada 8-19 iunie, la Săcele.

Portari: Florin Niță

Fundași: Cornel Râpă, Alin Toșca, Srgian Luchin, Haubert Guilherme, Gabi Matei

Mijlocași: Nicandro Breeveld, Ionuț Neagu, Paul Pîrvulescu

Atacanți: Gabi Iancu, George Țucudean

Loading...
 
 

Citește și

  • Prima acţiune oficială a lui Rădoi la Steaua a creat confuzie. Nimeni nu ştia cum să-l strige pe omul de 34 de ani de care trebuie să asculte de acum încolo.

  • Contra Irlandei de Nord, tricolorii sunt nevoiţi să depăşească şi temerile artificiale ale lui Iordănescu. Ţinând cont de superstiţiile selecţionerului, meciul de sâmbătă, 13 iunie, de la Belfast, ar trebui să fie cu ghinion pentru naţionala României.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1