Steaua, împinsă de la spate de arbitri în primul meci din Liga I

Ultima actualizare:
Primul gol, din ofsaid: Din acest stop-cadru se vede clar că Adi Popa era în  ofsaid în momentul  primirii pasei (Captură digisport
Primul gol, din ofsaid: Din acest stop-cadru se vede clar că Adi Popa era în ofsaid în momentul primirii pasei (Captură digisport

După ce a defilat în Supercupă şi la debutul în Europa, Steaua a dat de greu în campionat, contra Ceah­­lăului. Jucătorii lui Reghecampf au smuls cele trei puncte cu ajutorul brigăzii de arbitri conduse de Radu Petrescu.

Steaua n-a defilat cu Ceah­­lăul în prima etapă a noului sezon, aşa cum era de aşteptat. Din contră, campioana României a suferit cumplit, tremurând serios pentru obţinerea victoriei.

Scorul de 2-1 poate fi considerat mincinos, în condiţiile în care diferenţa a fost făcută de un gol neregulamentar marcat de Adi Popa. Mijlocaşul stelist a deschis scorul în minutul 12, beneficiind de o deviere inspirată a lui Nikolici.

Numai că, în momentul în care muntenegreanul a atins mingea, „Popică" se afla într-un ofsaid de aproximativ jumătate de metru. Deşi faza n-a fost una care să ridice mari probleme, asistentul Florin Păunescu a rămas cu steagul jos, iar centralul Radu Petrescu a validat reuşita.

„E adevărat, a fost o greşeală de arbitraj în favoarea noastră", a recunoscut managerul Mihai Stoica. Golul lui Popa n-a fost însă singura decizie de arbitraj care a împins Steaua de la spate.

Astfel, pe finalul partidei, în minutul 87, la 2-1 pentru gazde, duelul dintre Latovlevici şi Popadiuc a avut circumstanţe de penalty, stelistul lovindu-şi adversarul cu piciorul în umăr în suprafaţa de pedeapsă. „Trebuia să fim mai concentraţi.

Adrian Popa a marcat primul gol în Liga 1 pentru Steaua


    Primul gol, din ofsaid: Din acest stop-cadru se vede clar că Adi Popa era în  ofsaid în momentul  primirii pasei (Captură digisport
Primul gol, din ofsaid: Din acest stop-cadru se vede clar că Adi Popa era în ofsaid în momentul primirii pasei (Captură digisport

Se putea termina 2-2", a admis după meci Reghecampf, gândindu-se probabil la intervenţia riscantă a lui „Lato". De această dată, steliştii au motive întemeiate să susţină că Radu Petrescu n-a greşit doar într-o singură direcţie, refuzând un penalty şi în careul nemţenilor. Este vorba despre henţul comis de argentinianul Garcia în prima repriză, la scorul de 2-0. Per total, luând în calcul gafele de arbitraj, scorul corect ar fi fost 2-2, considerând că ambele echipe ar fi transformat loviturile de la 11 metri care li se cuveneau.

Steaua n-a avut prea mult timp de odihnă după meciul cu Ceahlăul de sâmbătă. Aceasta pentru că delegaţia Stelei va pleca astăzi spre Skopje, acolo unde mâine seară (21.45, Pro TV) va juca manşa secundă cu Vardar din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Deşi de obicei se fereşte să-şi critice la scenă deschisă jucătorii, Laurenţiu Reghecampf şi-a expus de această dată nemulţumirile. „Jucătorii care vin de pe bancă trebuie să aibă un alt suflu, o altă atitudine. Vorbesc aici de Prepeliţă şi de Iancu", a declarat Reghe. De asemenea, tehnicianul stelist s-a arătat deranjat de lipsa de eficacitate în faţa porţii.

Referindu-se la perioada de transferuri, managerul Mihai Stoica a admis încă o dată lipsa lui Gigi Becali, omul cu banii la Steaua, care îşi ispăşeşte la Jilava pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. „Din nefericire avem nişte probleme mari de comunicare cu patronul. Acum am fi avut mai multă nevoie ca niciodată de el lângă noi", a mărturisit Meme. „Oricum, perioada de transferuri se încheie în septembrie", a completat Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net