Steaua - Dinamo, întreruptă de fani. Doi "câini" au intrat pe teren

untitled.jpg

Un exibiţionist a vrut neapărat să se vadă la televizor. A reuşit, dar pentru că a întrerupt FCSB - Dinamo va plăti scump
Foto Click!

Tensiunile n-au lipsit nici la acest derby, în ciuda redenumirii roş-albaştrilor care se aştepta să golească meciul de emoţie. Din păcate, n-a fost doar atmosferă pozitivă, ci şi indiscplină şi probleme de securitate.

În minutul 12, imediat după ce Alibec a deschis scorul, un spectator a coborât din peluza unde se aflau suporterii lui Dinamo şi, profitând de lipsa de reacţie a forţelor de ordine, a pătruns pe gazon. Din fericire, n-a fost agresiv, intenţia lui fiind doar aceea de a confisca balonul. A făcut-o pentru scurt timp, stewarzii scoţându-l repede afară din incintă. Când s-a încercat însă reluzarea partidei, un alt fan a pătruns în sprint pe teren, iar oamenii de la securitate l-au placat ca la rugby.

Pentru faptul că meciul nu s-a jucat timp de trei minute, cei doi vor lua amenzi grele şi vor fi probabil interzişi o eprioadă pe stadioane.

untitled2.jpg

Un al doilea suporter a intrat pe teren în minutul 12, iar forţele de ordine n-au mai intervenit de această dată cu mănuşi
Foto Click!
Loading...

Citește și

  • FCSB, transferuri, Becali, deac, teixeira

    Roş-albaştrii n-au linişte şi Gigi Becali face tot ce poate pentru a-şi alcătui o nouă echipă demnă de grupele Ligii Campionilor. Patronul de la FCSB cumpără tot ce se evidenţiază în Liga 1, mergând pe aceeaşi strategie a lui de achiziţionare a jucătorilor deja verificaţi. Cu Deac se dă însă din nou peste cap echipa, mai ales că mai vin şi alţii!

  • chipciu, cosmin moti, anderlecht, ludogoret, goluri, victorie

    Alexandru Chipciu e om de bază la fruntaşa din “Ţara Ciocolatei”, dar colegul său, Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer al trupei din Bruxelles, a ajuns doar o rezervă. În altă parte a Europei, în competiţia vecinilor de la sud de Dunăre, Cosmin Moţi e om de bază al liderului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1