Stă o lună?

Ultima actualizare:

    Cristi Tănase  era printre cei mai  în formă jucători  ai Stelei în acest  moment
Cristi Tănase era printre cei mai în formă jucători ai Stelei în acest moment

Meciul cu Astra Giurgiu a fost cu dublu ghinion pentru Steaua. Campionii nu doar că nu au câştigat şi i-au făcut pe cei de la ASA Tg. Mureş să se apropie la două puncte, dar l-au pierdut şi pe căpitanul Cristi Tănase.

Steliştii au emoţii mari pentru ultimele etape din campionat. Urmăritoarea de la Târgu Mureş a ajuns la doar două puncte în spate, îi suflă în ceafă şi aşteaptă meciul direct, programat peste două săptămâni, pe Arena Naţională. Ca şi când starea tensionată din cadrul lotului nu ar fi de ajuns pentru tehnicianul Costel Gâlcă, acesta este pe cale să-l piardă şi pe Cristi Tănase, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot.

S-a lovit în jocul cu Gaz Metan Mediaş

Căpitanul echipei din Ghencea s-a accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaş, dar a forţat revenirea pe teren în partida de la Giurgiu. A riscat şi accidentarea i-a recidivat. Tănase n-a reuşit să stea pe teren decât 42 de minute, fiind înlocuit cu Nicuşor Stanciu. Primul diagnostic, preliminar, a fost ruptură musculară, accidentare care l-ar ţine departe de gazon aproximativ o lună, perioadă în care ar pierde şi duelul pentru titlul, cu Târgu Mureş. Mijlocaşul va face azi un RMN pentru a afla cu exactitate cât de gravă este situaţia sa. ”Pierderea cea mai mare este a lui Tănase, care se vede în jocul Stelei. Tănase e un jucător foarte important. Sunt foarte multe meciuri şi avem nevoie de toţi. Nu ştiu cât de gravă este accidentarea lui”, a spus şi Gâlcă, vizibil îngrijorat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net