Spaniolii și-au început cu stângul șefia la Dinamo: au demis legenda

ionel_danciulescu.jpg

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu
FOTO: Sportpictures.eu

Pentru prima dată în istoria de peste 70 de ani a clubului, Dinamo are acționariat străin. În nici 24 de ore, Spaniolii de la compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero, au făcut deja primele mutări în conducere, iar ele nu sunt pe placul fanilor.

Primul om înlăturat de iberici a fost chiar singura legendă care rămăsese lângă club în cele mai grele timpuri, directorul sportiv Ionel Dănciulescu (43 de ani). Adică omul care și-a scos la licitație trofeele cucerite cu ”alb-roșii” pentru a strânge bani pentru licența clubului. El a fost înlocuit de un spaniol în vârstă de 46 de ani, Rufo Collado Fernandez, care va fi responsabil şi va avea puteri depline în ceea ce priveşte partea sportivă.

De asemenea, de luni e foarte posibil ca echipa să fie condusă de un nou tehnician. Deocamdată, de antrenamentele formației se ocupă Gigi Mulțescu, care a fost anunțat indirect că nu va mai fi principal, ci va fi păstrat în club, la echipa a doua, sau pe o altă poziție. Principalul favorit la preluarea formației este Cosmin Contra, singurul care a dus-o pe Dinamo în play-off, dar el nu este foarte convins să revină. Dacă va refuza, atunci pe banca tehnică va fi instalat un tehnician iberic, care nu va veni singur, ci împreună cu 6-7 jucători care, conform gsp.ro, au evoluat în primele două ligi din Spania.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1