Spaniolii și-au început cu stângul șefia la Dinamo: au demis legenda

Ultima actualizare:

    Ionel DănciulescuFOTO: Sportpictures.eu
Ionel DănciulescuFOTO: Sportpictures.eu

Pentru prima dată în istoria de peste 70 de ani a clubului, Dinamo are acționariat străin. În nici 24 de ore, Spaniolii de la compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero, au făcut deja primele mutări în conducere, iar ele nu sunt pe placul fanilor.

Primul om înlăturat de iberici a fost chiar singura legendă care rămăsese lângă club în cele mai grele timpuri, directorul sportiv Ionel Dănciulescu (43 de ani). Adică omul care și-a scos la licitație trofeele cucerite cu ”alb-roșii” pentru a strânge bani pentru licența clubului. El a fost înlocuit de un spaniol în vârstă de 46 de ani, Rufo Collado Fernandez, care va fi responsabil şi va avea puteri depline în ceea ce priveşte partea sportivă.

De asemenea, de luni e foarte posibil ca echipa să fie condusă de un nou tehnician. Deocamdată, de antrenamentele formației se ocupă Gigi Mulțescu, care a fost anunțat indirect că nu va mai fi principal, ci va fi păstrat în club, la echipa a doua, sau pe o altă poziție. Principalul favorit la preluarea formației este Cosmin Contra, singurul care a dus-o pe Dinamo în play-off, dar el nu este foarte convins să revină. Dacă va refuza, atunci pe banca tehnică va fi instalat un tehnician iberic, care nu va veni singur, ci împreună cu 6-7 jucători care, conform gsp.ro, au evoluat în primele două ligi din Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net