Şoc la Cluj! CFR nu iese din isolvenţă la timp şi va rata Europa şi în 2018

cfr cluj

cfr cluj tas puncte inapoi liga I
Jucătorii de la CFR Cluj sărbătoresc victoria de la Iaşi cu gândul la Europa anului viitor. N-a fost să fie!
foto: Click

CFR Cluj a fost singurul club în insolvenţă din play-off, mulţi spunând că ardelenii s-ar fi bătut mai serios la titlu dacă n-ar fi avut această problemă.

Se credea însă că se va ieşi de sub administrare judiciară azi, 26 mai, şi trupa din Gruia şi-a făcut planuri mari pentru sezonul următor de cupe europene. Din păcate pentru eu n-a fost însă aşa. Instanţa a amânat o decizie finală pentru 27 iunie, iar CFR-iştii sunt devastaţi. Aveau nevoie de un verdict până în ultima zi a lunii mai, astfel încât UEFA să-i ia în calcul pentru sezonul 2018-2019 de cupe europene. S-a respins cererea de închidere a procedurii. Probabil că actualul judecător așteaptă să vadă cum se va soluționa apelul. S-au făcut toate plățile. Bani nu mai are nimeni de luat. Legal, financiar, moral, ar fi trebuit să fi ieșit deja (din insolvență - n. red.). Starea de fapt fiind schimbată, curtea de apel ar trebui să închidă procedura", a declarat administratorul judiciar al CFR-ului, Răzvan Zăvăleanu, pentru Ziua de Cluj.

Vasile Maftei, Liviu Ganea şi Felice Piccolo sunt doar câţiva dnitre jucătorii păgubiţi de ardeleni şi care nu renunţă la pretenţiile financiare. "Am primit doar 10% din cei 90.000 de euro pe care îi aveam de luat. Nu retrag plângerea niciodată. Nici măcar n-au avut bunul simţ să mă caute şi să.mi propună să ne înţelegem cumva. Să rămână în insolvenţă", a declarat fostul rapidist.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ionuţ Nedelcearu, Vlad Olteanu, lot, campionat european

    Fundaşii Ionuţ Nedelcearu şi Vlad Olteanu au fost convocaţi de selecţionerul Daniel Isăilă în lotul echipei naţionale de tineret a României pentru meciul cu reprezentativa Liechtensteinului, din 13 iunie, primul din campania de calificare la Campionatul European din 2019.

  • manchester united, ajax amsterdam, liga europa, finala, chivu, lupescu, ibrahimovic, FCSB

    Finala Ligii Europa de la Stockholm a fost un spectacol fotbalistic, dar nu toţi românii au privit detaşaţi meciul Manchester United - Ajax Amsterdam. FCSB-iştii le-au ţinut pumnii olandezilor, pentru că în cazul unui succes al acestora ar fi devenit capi de serie la tragerea la sorţi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. N-a fost să fie, trupa lui Mourinho impunându-se cu 2-0 şi scriind istoria altfel!